Vakantiehuis met hond

Vakantiehuizen aan het water met hond

Op zoek naar een vakantiehuis waar de hond mee kan? Vakantiepark De Kuilart heeft diverse accommodaties waar uw huisdier is toegestaan. Zo hebben we accommodaties voor 4, 6 en 8 personen. Boek een luxe villa aan het water,bungalow met gezellige veranda, een appartement met waterzicht, of een knusse stacaravan. Ons vakantiepark heeft alles om te zorgen voor een fijne vakantie. Zo hebben we voor jong en oud een verwarmd binnenzwembad en vele speelfaciliteiten. U kunt genieten van de mooie omgeving door bij ons een fiets of boot te huren. De hond mag mee op de motorsloep of zeilboot. Daarnaast kunnen de kinderen zich vermaken in onze grote speeltuin met strandje, en vervolgens gezellig dineren in ons grand café.

Vakantiewoningen

Wij hebben vakantiehuizen die verschillen qua luxe, ligging en prijsklasse. Onze luxe 6 en 8 persoons villa’s bieden alle moderne voorzieningen met uitzicht op het water. Mocht u niet direct aan het water willen zitten, dan kunt u ook kiezen voor een 6-persoons bungalow met gezellige veranda.

Paviljoen appartementen

Voor een kort verblijf is het mogelijk om in een appartement voor 4 personen te verblijven. Onze paviljoen appartementen hebben prachtig zicht op het water en bevinden zich dichtbij alle faciliteiten. Met onder andere het grand café, de supermarkt en de wasserette. Mocht u met een grote groep willen verblijven, dan kunt u onze groepsaccommodatie huren voor 24 personen. Dit bestaat uit de 6 paviljoen appartementen en een gezamenlijke ruimte op de begane grond. Hier kunt u gebruik maken van de kookruimte en de gezellige zithoek.

Stacaravan

Wilt u het echte camping leven ervaren, dan kunt u er ook voor kiezen om één van onze stacaravans te huren. Deze staan op verschillende plaatsen op de camping en zijn geschikt voor vier personen. De stacaravans beschikken over een eigen douche en toilet.

Honden

Huisdieren mogen in al onze accommodaties, met uitzonderingen van de particuliere stacaravans en trekkers appartementen. Meer informatie vindt u terug in ons hondenbeleid.

Reserveren

Boek nu een vakantiehuis en geniet samen met uw hond van een verblijf op de Kuilart. We raden u aan om tijdig te reserveren tijdens de Paas-, mei-, Hemelvaart-, Pinkster, en zomervakantie. Met de feestdagen bieden we speciale arrangementen aan.

Heeft u vragen of wilt u reserveren, dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen.