Vakantiehuis met hond huren

Vier vakantie in Friesland met uw hond!

Hond mee op vakantie  Zeillessen  Villa aan het water met hond

Vier vakantie samen met uw hond in het prachtige Zuidwest Friesland. Uw hond hoort bij de familie en dat begrijpen wij maar al te goed. Een vakantiehuis met hond huren kan dus op Vakantiepark De Kuilart. In al onze accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Geniet samen met uw hond van een verblijf op De Kuilart.

Vakantiehuis met hond huren

Vakantiepark De Kuilart heeft diverse woningen in de verhuur. Wilt u dus een vakantiehuisje aan het water met de hond huren dan heeft u een ruime keuze. De Veranda bungalow is een gezellige woning. De woning heeft geen verdieping en is geschikt voor zes personen. Vakantiehuis De Kuilart (bouwjaar 2018) zijn ruime woningen, ook geschikt voor zes personen. De huizen hebben een heerlijk overdekt terras. De Watervilla’s (6 personen) en Watervilla’s XL (8 personen) hebben een schitterende ligging aan het water.

Omgeving

Een vakantiehuis met hond huren in het prachtige Friesland is altijd een goed idee. U vindt in de prachtige omgeving van Vakantiepark De Kuilart de bossen van Gaasterland waar u prachtig kunt wandelen samen met uw hond. Verken het warme hart van Zuidwest Friesland. Er zijn veel leuke dorpjes en mooie stranden in de omgeving. Het vakantiepark bevindt zich aan het grootste binnenmeer De Fluessen en vlakbij het IJsselmeer. U kunt uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Uw hond is van harte welkom op de motorsloep of zeilboot.

Vakantiepark De Kuilart heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie aan het water met uw hond:

Huur nu uw vakantiehuis en geniet met de hele familie!

Online reserveren

Meer informatie over ons hondenbeleid