Vakantiehuis met sloep huren

Sfeervol vakantiehuis met sloep huren

In Friesland, op Vakantiepark De Kuilart kan je een sfeervol vakantiehuis met sloep huren! In het Zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van de twee Friese meren; de Fluessen en het Heegermeer, liggen de comfortabele accommodaties van Vakantiepark De Kuilart. Wanneer je naast het vakantiehuis een sloep huurt, dan kan je volop genieten van de mogelijkheden die Friesland te bieden heeft.

Uitgebreid aanbod in accommodaties bij De Kuilart

De Kuilart heeft verschillende accommodaties variërend van de Veranda Bungalow tot aan een luxe Water Villa Premium voor acht personen direct aan het water. Voor ieder wat wils!

Het park ligt lang gestrekt langs het water en dat beloofd een mooi uitzicht, wat altijd in beweging is! Bovendien is op De Kuilart altijd voldoende te beleven, waardoor het een ideaal vakantieoord is voor jong en oud. Mocht je interesse hebben dan kan je direct vakantiehuis met sloep reserveren.

De Kuilart, een watersportplek bij uitstek

Zo vind je het allemaal in de buurt van De Kuilart: pittoresk slingerende vaarten, rechte kanalen en met elkaar verbonden meren. En niet te vergeten de steden en dorpen vol cultuur en historie. Je kan veelal eenvoudig aanleggen in de verschillende havens. Daarmee is de locatie van De Kuilart zonder twijfel de watersportplek bij uitstek. De beste manier om dit alles te ontdekken is via het water. Huur een sloep bij de bootverhuur van De Kuilart en geniet van een prachtige vakantie vanaf het water in Friesland. Of leer zeilen tijdens onze zeillessen, tevens een prachtige ervaring!

Bungalow met sloep huren Friesland