Bungalow met sloep huren

Sfeervolle bungalow met sloep huren

In Friesland, op Vakantiepark De Kuilart kan je een sfeervolle bungalow met sloep huren! In het Zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van de twee Friese meren; de Fluessen en het Heegermeer, liggen de comfortabele accommodaties van Vakantiepark De Kuilart. Wanneer je naast de bungalow een sloep huurt, dan kan je volop genieten van de mogelijkheden die Friesland te bieden heeft.

Uitgebreid aanbod in accommodaties met sloep huren bij De Kuilart

De Kuilart heeft vier verschillende type bungalows variërend van veranda bungalows tot aan luxe villa’s. Niettemin hebben deze allen een ruime ligging. Je kan echter ook een stacaravan huren en zelf één kopen behoort tot de mogelijkheden.

Het park ligt lang gestrekt langs het water en dat beloofd een mooi uitzicht, wat altijd in beweging is! Bovendien is op De Kuilart altijd voldoende te beleven, waardoor het een ideaal vakantieoord is voor jong en oud. Mocht je interesse hebben dan kan je direct een bungalow met een sloep reserveren of neem contact op voor meer informatie. Bovendien hebben wij in het voor- en naseizoen speciale vakantiehuis met sloep arrangementen!

De Kuilart, een watersportplek bij uitstek

Zo vind je het allemaal in de buurt van De Kuilart: pittoresk slingerende vaarten, rechte kanalen en met elkaar verbonden meren. En niet te vergeten de steden en dorpen vol cultuur en historie. Je kan veelal eenvoudig aanleggen in de verschillende havens. Daarmee is de locatie van De Kuilart zonder twijfel de watersportplek bij uitstek. De beste manier om dit alles te ontdekken is via het water. Huur een sloep bij de bootverhuur van De Kuilart en geniet van een prachtige vakantie vanaf het water in Friesland. Of leer zeilen op onze zeilschool, tevens een prachtige ervaring!

Bungalow met sloep huren Friesland
Water villa met boot huren
Vakantiehuis met sloep huren

‘De vakantie van de familie’

De Kuilart is al 27 jaar ons vakantieadres. En ook onze kleinkinderen willen in de zomervakantie naar deze plek. Ruim van opzet. Rust. Veel mogelijkheden om te varen. Zuid-Westhoek van Friesland blijft boeien. Genoeg te doen wanneer het ook wel eens slecht weer is.  (Willy Aalders)

Mocht je geïnteresseerd zijn in het huren van een bungalow met boot in Friesland neem dan contact met ons op of boek rechtstreeks online. Voor een overzicht van de te huren boten klik hier.