Bungalow huren Koudum

Sfeervolle Bungalow huren op de Kuilart in Koudum

Wil je een bungalow huren in Koudum? Bij Vakantiepark De Kuilart in Koudum ben je op het juiste adres! Koudum ligt het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van beide Friese meren Fluessen en Heegermeer, op een steenworp afstand van het IJselmeer. Je kan diverse vakantiebungalows huren op vakantiepark De Kuilart wat je in staat stelt zowel de Friese Meren als het IJselmeer te verkennen.

De vakantiebungalows op dit vakantiepark aan het water zijn ruim en gezellig ingericht. Je kan dus ook met uw familie genieten van een verblijf op De Kuilart in Koudum. Naast vakantiebungalows huren, kan je bij De Kuilart ook nog verschillende appartementen, stacaravans en een villa huren.

Top 3 meest verhuurde vakantiebungalow:

1. Water Villa 

De Water Villa, geschikt voor zes personen heeft een directe ligging aan het water en daardoor een fantastisch uitzicht over de Fluessen. De woningen zijn zeer compleet ingericht en hebben een slaapkamer op de begane grond.

2. Veranda Bungalow

De Veranda Bungalow is een gezellige bungalow, ingericht voor zes personen en gelijkvloers. De inrichting is geheel gemoderniseerd en de woningen hebben een prachtig overdekt terras met open haard. Honden zijn toegestaan.

3. Vakantiehuis De Kuilart

Sinds 2017 beschikt Vakantiepark De Kuilart in Koudum over moderne nieuwe woningen; Vakantiehuis De Kuilart voldoen aan de wensen van deze tijd. Ze zijn niet alleen modern ingericht maar ook praktisch. Rondom de woning vind je een heerlijk terras. Verder beschikt de woning natuurlijk over een vaatwasser, uitgebreide inventaris en een badkamer met ligbad en douche. De woningen zijn geschikt voor zes personen.

‘De vakantie van de familie’

Review Willy Aalders: ‘De Kuilart is al 27 jaar ons vakantieadres. Ook onze kleinkinderen willen in de zomervakantie naar deze plek. Ruim van opzet. Rust. Veel mogelijkheden om te varen. Zuid-Westhoek van Friesland blijft boeien. Genoeg te doen wanneer het ook wel eens slecht weer is.’ (Willy Aalders)

Voor meer informatie over Bungalowpark De Kuilart klik hier. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen of zelf rechtstreeks online boeken via deze website.