Vakantiehuis met boot huren

Sfeervolle vakantiewoning met boot huren

In Friesland, op Vakantiepark de Kuilart, kan je een sfeervolle vakantiewoning met een boot huren! In het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van de twee Friese meren; de Fluessen en het Heegermeer, liggen de comfortabele vakantiewoningen van Vakantiepark De Kuilart. Wanneer je naast de vakantiewoning een boot huurt dan kan je volop genieten van de mogelijkheden die Friesland te bieden heeft.

Uitgebreid aanbod in accommodaties bij De Kuilart

De Kuilart heeft vijf verschillende type vakantiewoningen, allen met een ruime ligging. Het park ligt lang gestrekt langs het water en dat beloofd een mooi uitzicht wat altijd in beweging is! Bovendien is op De Kuilart altijd voldoende te beleven waardoor het een ideaal vakantieoord is voor jong en oud. Mocht je interesse hebben dan kan je direct online een vakantiewoning met een boot reserveren of neem contact op voor meer informatie.

Sloepenarrangement De Kuilart

Daarnaast hebben wij in het voor-en naseizoen een aantrekkelijk sloepenarrangement met extra korting op de boot!

De Kuilart, een watersportplek bij uitstek

De locatie van het park is zonder twijfel de watersportplek bij uitstek. In de buurt van De Kuilart vind je het allemaal: pittoresk slingerende vaarten, rechte kanalen en met elkaar verbonden meren. En niet te vergeten de steden en dorpen vol cultuur en historie. Je kan veelal eenvoudig aanleggen in de verschillende havens. De beste manier om dit alles te ontdekken is via het water. Huur een boot bij de bootverhuur van De Kuilart en geniet van een prachtige vakantie vanaf het water in Friesland.

‘De vakantie van de familie’

De Kuilart is al 27 jaar ons vakantieadres. Ook onze kleinkinderen willen in de zomervakantie naar deze plek. Ruim van opzet. Rust. Veel mogelijkheden om te varen. Zuid-Westhoek van Friesland blijft boeien. Genoeg te doen wanneer het ook wel eens slecht weer is.  (Willy Aalders)

Mocht je geïnteresseerd zijn in het huren van een vakantiewoning met boot in Friesland neem dan contact met ons op of boek rechtstreeks online. Voor een overzicht van de te huren boten klik hier.