Vakantiehuis huren Meivakantie

Op zoek naar een vakantiehuis tijdens de Meivakantie?

Op Vakantiepark De Kuilart worden diverse vakantiehuizen aangeboden. Voor ieder wat wils!

Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Het recreatiepark heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke tijd tijdens de meivakantie in Friesland!

Het vakantiepark heeft een ruime keuze aan accommodaties.  Van gezellige veranda bungalows tot luxe water villa’s. Naast de vakantiehuizen verhuren wij ook appartementen en stacaravans. De faciliteiten op het park maken het plaatje compleet. In het Skippershûs kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd. Natuurlijk kunt u de omgeving ook per boot ontdekken. Huur een boot of ga mee op een Friese pream.

Bungalows

Wilt u in de meivakantie genieten van comfort? Boek één van de accommodaties op De Kuilart. De inrichting van de woningen is gevarieerd; zo kunt u kiezen voor een gezellige veranda woning met buitenhaard of een ruim Vakantiehuis De Kuilart. Maar wij verhuren ook luxe woningen met een moderne inrichting. Kortom, u vindt altijd een accommodatie die past bij uw portemonnee en wensen.

Appartementen

Naast de diverse bungalows verhuren wij ook appartementen in de meivakantie, geschikt voor 4 tot 6 personen. Deze appartementen hebben, door hun ligging op de eerste verdieping, een prachtig uitzicht over het water. Voor een kort verblijf kunt u zich wenden tot één van onze vier trekkersappartementen. Deze appartementen kunt u per nacht huren en zijn geschikt voor 2 personen. U maakt dan gebruik van de sanitaire ruimtes op de camping.

Stacaravan

Wilt u graag midden tussen de kampeerders staan en het echte camping gevoel ervaren? Huur één van onze stacaravans. U heeft de luxe van een eigen douche en toilet. De caravans zijn geschikt voor vier personen én nog beschikbaar in de meivakantie.