Vakantiehuis huren in de meivakantie

Op zoek naar een vakantiehuis tijdens de meivakantie?

Op Vakantiepark De Kuilart worden diverse vakantiehuizen aangeboden. Voor ieder wat wils!

Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Het recreatiepark heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke tijd tijdens de meivakantie in Friesland!

Het vakantiepark heeft een ruime keuze aan accommodaties.  Van gezellige veranda bungalows tot luxe water villa’s. Naast de vakantiehuizen verhuren wij ook appartementen en stacaravans. De faciliteiten op het park, met binnenzwembad, maken het plaatje compleet. In Grand Café It Skippershûs kan je terecht voor een heerlijke (afhaal)maaltijd. Natuurlijk kan je de omgeving ook per boot ontdekken. Huur een boot of ga mee op een Friese pream.

Zeillessen tijdens de meivakantie

Maak van jouw meivakantie een vakantie om nooit te vergeten! leer zeilen! In vier dagen leren wij je de basisprincipes. Wij geven zowel optimistles (kinderen tot 12 jaar) als valkles (vanaf 12 jaar). Ook tijdens de meivakantie kun je dit leren. geef je dus snel op want vol=vol!

Vakantiehuizen

Wil je in de meivakantie genieten van comfort? Boek één van de accommodaties op De Kuilart. De inrichting van de woningen is gevarieerd; zo kan je kiezen voor een gezellige Veranda Bungalow of een ruim Vakantiehuis De Kuilart. Maar wij verhuren ook luxe Water Villa’s met een moderne inrichting. Kortom, je vindt altijd een accommodatie die past bij jouw portemonnee en wensen.

Appartementen

Naast de diverse bungalows verhuren wij ook appartementen in de meivakantie, geschikt voor vier personen. Deze appartementen hebben, door hun ligging op de eerste verdieping, een prachtig uitzicht over het water.

Stacaravans

Wil je graag midden tussen de kampeerders staan en het echte camping gevoel ervaren? Huur één van onze Stacaravans XL. Je hebt de luxe van een eigen douche en toilet. De caravans zijn geschikt voor vier personen.