Vakantiehuis aan het water

Boek je vakantiehuis aan het water op Vakantiepark De Kuilart!

Vakantiepark De Kuilart in de Zuidwesthoek van het prachtige Friesland is de ideale bestemming voor een vakantie aan het water! De Kuilart verhuurt prachtige zes tot acht persoons vakantiehuizen aan het water. Geniet van de langsvarende bootjes of gooi je hengeltje direct voor de vakantiewoning uit.

Vakantiehuis aan het water

Vakantiepark De Kuilart ligt direct aan het grootste binnenmeer de Fluessen. Je vaart zo naar het IJsselmeer en het Heegermeer. Het park verhuurt prachtige Water Villa’s Premium voor zes personen direct aan het water en ook de Water Villa’s Premium voor maar liefst acht personen zijn direct gesitueerd aan het water. De vakantiehuizen aan het water hebben respectievelijk drie en vier slaapkamers en huisdieren (één huisdier per vakantiehuis) zijn welkom. Alle woningen hebben gratis WiFi en natuurlijk een prachtige ligging direct aan het water. Daarnaast maak je als gast van ons vijfsterrenpark gebruik van alle faciliteiten op het park zoals ons binnenzwembad, het grand café en de bootverhuur. Tijdens de zomer kan je ook zeillessen bijboeken.

Alle voordelen op een rij:

  • Ruime en moderne vakantiehuizen direct aan het water.
  • De prachtige omgeving van De Kuilart; verschillende Elfsteden en de bossen van Gaasterland.
  • Vijfsterren voorzieningen zoals een binnenzwembad met uitdagende glijbanen.
  • Een ruime verhuurvloot van zeilboten en motorboten.
  • Een gezellig grand café voor een heerlijk diner of borrel aan de gezellige bar.

Omgeving De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart met haar vakantiehuizen aan het water ligt in de omgeving van Zuidwest Friesland. Deze streek kenmerkt zich door de prachtige Friese Elfsteden zoals Hindeloopen, Stavoren en Workum. Allemaal met hun eigen identiteit en zeker een bezoek waard. Gaasterland ligt direct om de hoek en is met haar uitgestrekte bossen een fantastisch fietsgebied. En dan nog de Friese Meren; direct aan De Fluessen en het Heegermeer en IJsselmeer om de hoek. De locatie voor een vakantie aan het water. Ga zeilen met een gehuurde valk of ga met schipper Douwe op zijn praam praamzeilen en ontdek Friesland vanaf het water.