Vakantiehuis aan het water

Boek uw vakantiehuis aan het water op Vakantiepark De Kuilart!

Vakantiepark De Kuilart in de zuidwesthoek van het prachtige Friesland is de ideale bestemming voor een vakantie aan het water! De Kuilart verhuurt prachtige 6 tot 8 persoons vakantiehuizen aan het water. Geniet van de langsvarende bootjes of gooi uw hengeltje uit direct voor uw vakantiewoning.

Vakantiehuis aan het water

Vakantiepark De Kuilart ligt direct aan het grootste binnenmeer de Fluessen. U vaart zo naar het IJsselmeer en het Heegermeer. Het park verhuurt prachtige Water Villa’s voor 6 personen en Water Villa’s XL voor maar liefst 8 personen. De vakantiehuizen aan het water hebben resp. 3 en 4 slaapkamers en huisdieren zijn welkom. Alle woningen hebben gratis WiFi en natuurlijk een prachtige ligging direct aan het water. Daarnaast maakt u als gast van ons 5 sterren park gebruik van alle faciliteiten zoals ons binnenzwembad, het Grand Café en de bootverhuur. Tijdens de zomer kunt u ook zeillessen bijboeken.

Alle voordelen op een rij:

  • Ruime en moderne vakantiehuizen direct aan het water
  • De prachtige omgeving van De Kuilart; Elfsteden stadjes en de bossen van Gaasterland.
  • 5 sterren voorzieningen zoals een binnenzwembad met lange glijbaan
  • Een ruime verhuurvloot van zeilboten en motorboten.
  • Een gezellig grand café voor een heerlijk diner of borrel aan de gezellige bar.

Omgeving De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart met haar vakantiehuizen aan het water ligt in de zuidwesthoek van Friesland. Deze streek kenmerkt zich door de prachtige Friese 11-steden Hindeloopen, Stavoren en Workum. Allemaal met hun eigen identiteit en zeker een bezoek waard. Gaasterland ligt direct om de hoek en is met haar uitgestrekte bossen een fantastisch fietsgebied. En dan nog de Friese Meren; direct aan De Fluessen en de Heegermeer en IJsselmeer om de hoek. De locatie voor een vakantie aan het water. Ga zeilen of vaar mee op een praam en ontdek Friesland vanaf het water.