Vakantie Friesland

Vakantie Friesland vier je op De Kuilart

Op zoek naar een vakantie in Friesland? Op vakantiepark De Kuilart vind je alles voor een fijne vakantie in deze prachtige provincie. Het vakantiepark ligt in de Zuidwesthoek van Friesland direct aan het grootste binnenmeer De Fluessen en vlakbij het IJsselmeer. Ook de prachtige bosrijke omgeving van Gaasterland ligt op fietsafstand. De 11-steden Stavoren en Hindeloopen en Workum liggen om de hoek. Kortom voor een vakantie in Friesland, ben u bij De Kuilart op de juiste plek.

Vakantiepark met vele voorzieningen

Vakantiepark De Kuilart ligt direct aan het water en heeft 5 sterren. Je kan met eigen tent, caravan of camper komen maar ook een accommodatie huren. Wij verhuren zowel 6 tot 8-persoons vakantiehuizen als wel appartementen voor 2 tot 4 personen. Het park in Friesland beschikt verder over een ruim binnenzwembad met glijbaan, een prachtig Grand Café, cafetaria, supermarkt en bowlingbanen. Ook heeft De Kuilart een grote jachthaven. Een opsomming:

  • Mooi binnenzwembad met glijbaan
  • Strandje aan het buitenwater met mooie speeltuin
  • Prachtig Grand café met ruim terras
  • Kampeerplaatsen met o.a. eigen sanitair
  • Verhuur van vakantiehuizen
  • Recreatieteam tijdens de zomervakantie

Pinkstervakantie Friesland vakantie friesland

Omgeving Kuilart

Vakantie Friesland betekent watersport, watersport en watersport! Maar de provincie heeft zoveel meer te bieden. Zo kunt u in de omgeving van De Kuilart prachtig fietsen. Wij verhuren fietsen op het park, ook e-bikes. Of bezoek één van de authentieke Friese steden; Hindeloopen, Stavoren of Kuilart. Alle drie zeker een bezoek waard en op fietsafstand van De Kuilart. Maar ook Leeuwarden of een dagje Ameland of Schiermonnikoog behoort tot de mogelijkheden.

Activiteiten op het park zelf

Je hoeft niet het park af om je te vermaken. Ga zeilen of surfen of neem les! Tijdens de zomervakantie kunt u zeil-of surfles nemen. Leer in een paar dagen deze leuke watersporten en probeer dan zelf! Tijdens de zomervakantie komt Top-recreatie 6 weken langs met allemaal activiteiten en ook huren wij vaak een outdoorbureau in voor leuke sport- en spelactiviteiten.

Vakantie Friesland? Kom naar De Kuilart!

Meer informatie