Vakantie Friesland met hond

Op vakantie naar Friesland met de hond

Wil je op vakantie naar Friesland samen met je hond? Dan ben je van harte welkom op Vakantiepark De Kuilart. Onze camping en vakantiepark ligt in de prachtige zuidwesthoek van Friesland. In de directe omgeving vind je de  gezellige 11-steden Stavoren, Hindeloopen en Workum. De prachtige bossen van Gaasterland liggen in de nabije omgeving. Heerlijk om lange wandelingen te maken met je hond. Vakantie in Friesland met je hond is genieten!

Vakantiehuis met hond huren

Vakantiepark De Kuilart biedt diverse vakantiehuizen aan en in allen is je hond welkom. Zo zijn er prachtige vakantiehuizen aan het water, bungalows met een veranda en appartementen met prachtig uitzicht over De Fluessen. Ook zijn er vakantiehuizen niet direct bij het water en dus ook geschikt voor jonge gezinnen.

vakantie Friesland met hond bungalowpark met hond park met hond

Kamperen met hond

Kom je met eigen caravan, tent of camper? Ook dan ben je van harte welkom met de hond. Wij hebben standaard plaatsen, comfort plaatsen en kamerpeerplaatsen comfort met privé sanitair. De hond mag heerlijk zwemmen in het water bij de haven. Wel hebben wij een paar richtlijnen voor jou en de hond.

Faciliteiten op de Kuilart

Vakantiepark De Kuilart ligt direct aan het grootste binnenmeer van Friesland, De Fluessen. Wij bieden zeillessen aan zowel optimist- als valklessen. Je leert in vier dagen de basisprincipes van het zeilen. Daarnaast is er een heerlijk binnenzwembad, een gezellig Grand Café en bowlingbanen voor avondvertier. Tijdens de zomervakantie van het noorden organiseert ons animatieteam diverse activiteiten voor jong en oud. Verder is er op het park een fietsverhuur, een supermarkt en een tennisbaan.