Vakantie Friesland aan het water

Vier je vakantie aan het water in Friesland

Op zoek naar een vakantie in Friesland aan het water? Vakantiepark De Kuilart heeft alles in huis voor een watersportvakantie! Door de prachtige ligging aan het grootste binnenmeer van Friesland, ben je op de ideale locatie. Het park ligt direct aan de Fluessen. Het IJsselmeer is op een steenworp afstand. Je kan bij ons zowel kamperen als een vakantiehuis huren.

Kortom, vakantie aan het water vier je op De Kuilart!

Watersport op De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart heeft een grote jachthaven met veel passantenplaatsen. De jachthaven  is door de ANWB gekwalificeerd met vijf sterren. Die kwalificatie betreft niet alleen de brede, comfortabele steigers en de uitstekende vaarmogelijkheden, maar ook voorzieningen als een botenkraan, de trailerhelling, het havenkantoor, het tankstation, de afvalwaterinname, de toiletvoorzieningen en de elektra- en wateraansluitingen op de steiger.

Daarnaast heeft De Kuilart een grote bootverhuur. Wij verhuren o.a. valken, sloepen en motorboten. Voor ieder wat wils.

Zeil-en surflessen in Friesland

Altijd al willen leren surfen of zeilen? Op De Kuilart kan het! Wij leren jou of je kinderen in vier dagen zeilen. Tot 12 jaar krijgen de kinderen les in optimisten. Ouder dan 12, dan stappen we over naar de valk. Ook kan er in de zomervakantie op De Kuilart gesurft worden. Een leuke activiteit tijdens de zomer is flyboarden. Ook kan je meezeilen op een zeil- motorpraam. Vakantie aan het water vier je op De Kuilart.

Vissen

Naast de watersport activiteiten is De Kuilart ook een prima stek om te vissen. Vanaf je campingplekje of uw vakantiehuis gooi je direct de hengel uit. Maar ook rondom De Kuilart vind je een paar aantrekkelijke vis stekken.