Uit agenda – Maart & April

Voorjaarskermis

Datum: zaterdag 7 maart t/m zondag 15 maart. Locatie: Sneek

Gezellig voorjaarskermis op het Martiniplein in Sneek, met diverse kermisattracties voor jong en oud! Een deel van de opbrengst van de voorjaarskermis wordt gebruikt om andere gratis publieksevenementen in Sneek te organiseren.

Mooi Sneek Voorjaarseditie

Datum: zondag 5 april 2020. Locatie: Sneek

Op het Schaapmarktplein zal om 14.00 uur en 15.30 uur een grote modeshow gehouden worden, waar vele winkels in Sneek hun nieuwe voorjaarscollectie laten zien. Laat u inspireren door de modeshow om erna deze items bij de deelnemende winkel te kunnen scoren. Deelnemende winkels aan de modeshow zijn herkenbaar aan een roze beachflag en loper voor hun winkel. 

Paasbrunch

Datum: zondag 12 en maandag 13 april. Locatie: De Kuilart

Kom genieten van een heerlijke Paasbrunch op De Kuilart in Grand Café It Skippershûs.

75 jaar bevrijding

Datum: woensdag 15 april t/m donderdag 30 april. Locatie: Sneek en andere locaties

In het kader van 75 jaar bevrijding in Sneek worden er diverse activiteiten georganiseerd. Meer info op www.sneek75jaarvrij.nl

Naast Sneek hebben ook vele andere dorpen en steden activiteiten rondom 75 jaar vrijheid. Ook Koudum heeft diverse activiteiten, voor meer informatie hierover kunt u terecht op koudum.nl

Koningsnacht 2020

Datum: zondag 26 april. Locatie: Sneek

Tijdens de avond voor Koningsdag, hebben vele horeca bedrijven in Sneek live optredens in hun café. Ook zijn er muziekoptredens op de Marktstraat in Sneek. Gratis entree!

Koningsdag 2020

Datum: maandag 27 april. Locatie: diverse dorpen en steden

Op Koningsdag worden in verschillende dorpen en steden in de omgeving feestelijke activiteiten georganiseerd. In Koudum zijn diverse festiviteiten, kijk hiervoor op koudum.nl en ook in de grotere steden zoals Bolsward, Sneek en Leeuwarden zijn diverse activiteiten.