Thuiswerken op Vakantiepark De Kuilart

Uw eigen thuiswerkplek op ons vakantiepark

Nederland zit weer in lockdown. En dat betekent voor heel veel mensen thuiswerken aan de keukentafel waar de kinderen hun huiswerk maken. Ervaring leert dat de gezinssituatie en een thuiswerkplek niet altijd een ideale combinatie zijn. Teveel afleiding…

Extra korting op onze woningen voor thuiswerkers

Huur een vakantiehuis of paviljoen-appartement op De Kuilart en maak hier jouw eigen thuiswerkplek. Van 4 januari t/m 2 april 2021 bieden wij maar liefst 30% korting op onze vakantiehuizen (midweek of weekhuur). Je boekt een appartement al vanaf € 33,- per nacht!

Voordelen van “thuiswerken” op De Kuilart

Thuiswerken in één van onze vakantiehuizen is niet alleen erg goedkoop maar geeft u ook meer voordelen dan de werkplek aan de keukentafel of een bureau in de slaapkamer:

  • Je hebt in onze gezellige huiskamers veel minder afleiding: kinderen die hulp nodig hebben met hun huiswerk (Vandaag mag papa/ mama!)geen volle wasmand of een vaatwasser die geleegd moet worden!
  • De omgeving van De Kuilart maakt een wandeling tijdens de lunchpauze of na werktijd extra aantrekkelijk! Ontdek de natuur rondom de Kuilart of maak een fietstochtje naar Hindeloopen. Niet alleen een frisse neus maar wellicht ook genoeg inspiratie voor de volgende werksessie!
  • De woningen zijn ruim en kunnen ook goed gecombineerd worden met een collega(‘s). Verdeel de werkdagen en deel de kosten!
1 van onze enthousiaste thuiswerkers aan het werk in ons vakantiehuis

Gratis WIFI op uw thuiswerkplek De Kuilart

Laat 2021 goed beginnen en gun uzelf die fijne werkplek in een prachtige omgeving! Uiteraard hebben alle woningen gratis WIFI. Boek vandaag nog een midweek of week en ontvang maar liefst 30% korting!