Stacaravans of chalets te koop

Een jaarplaats huren op de camping

Vakantiepark De Kuilart is een vijfsterren camping gelegen aan het Friese Merengebied en is het startpunt voor je ontdekkingsreis door Friesland. De mogelijkheden tijdens je verblijf zijn eindeloos!

Park met vele faciliteiten en activiteiten

Door de vele faciliteiten op het park is er voor elk wat wils. Je kan gebruik maken van alle faciliteiten die het park biedt o.a. het overdekte zwembad of het grand café waar je heerlijk kan lunchen of dineren en zelfs een potje bowlen. Ook is De Kuilart gelegen in de perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral om te watersporten.

Vrije plaatsen voor een stacaravan of chalet

Heb je zelf al een stacaravan of chalet en heb je interesse in een vrije plaats op het park bekijk dan of er vrije plaatsen beschikbaar zijn bij de stacaravan of chalet jaarplaats.

Meer informatie

Wil je alvast meer informatie over het park bekijk dan onze overige pagina’s op de website. Meer informatie vind je ook in onze parkregels.

Stacaravan of chalet kopen?

Hieronder kan je de te koop staande caravans of chalets inzien. Daarbij zijn er caravans en/of chalets die door de eigenaren zelf verkocht worden en caravans en/of chalets die via De Kuilart verkocht worden.

Te koop – stacaravans/chalets die verkocht worden door eigenaar stacaravan/chalet

Onderstaande caravans worden verkocht door de eigenaren zelf, dit betekent dat ze vaak via Marktplaats of andere aanbieders aangeboden worden. Informatie kan je opvragen bij de eigenaren zelf. Mocht je definitief tot een aankoop komen dan maken de eigenaren van het park, familie Bleckman, graag kennis met je.

  • Op dit moment zijn er geen stacaravans/chalets die door eigenaren verkocht worden.
Te koop – stacaravans/chalets die verkocht worden door De Kuilart

Bekijk hieronder of er stacaravans te koop zijn via het park. Heb je interesse in één van de caravans dan kan je contact opnemen met onze receptie.