Stacaravans of chalets te koop

Een jaarplaats huren op de camping

Vakantiepark De Kuilart is een vijfsterren camping gelegen aan het Friese Merengebied en is het startpunt voor je ontdekkingsreis door Friesland. De mogelijkheden tijdens je verblijf zijn eindeloos!

Park met vele faciliteiten en activiteiten

Door de vele faciliteiten op het park is er voor elk wat wils. Je kan gebruik maken van alle faciliteiten die het park biedt o.a. het overdekte zwembad of het grand café waar je heerlijk kan lunchen of dineren en zelfs een potje bowlen. Ook is De Kuilart gelegen in de perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral om te watersporten.

Heb je zelf een volledig nieuwe stacaravan of chalet en interesse in een jaarplaats? Bekijk dan onze vrije jaarplaatsen onder stacaravan of chalet jaarplaats.

Parkregels

Bekijk voor meer informatie over de plaatsen onze parkregels.

Stacaravan of chalet kopen?

Hieronder kan je de te koop staande caravans of chalets inzien. Daarbij zijn er caravans en/of chalets die door de eigenaren zelf verkocht worden en caravans en/of chalets die via De Kuilart verkocht worden.

Te koop

Stacaravan of chalet te koop (via eigenaar)

Onderstaande caravans worden verkocht door de eigenaren zelf, dit betekent dat ze vaak via Marktplaats of andere aanbieders aangeboden worden. Informatie kan je opvragen bij de eigenaren zelf. Mocht je definitief tot een aankoop komen dan maken de eigenaren van het park, familie Bleckman, graag kennis met je.

  • Waterchalet 56.

Stacaravan of chalet te koop (via De Kuilart)

Bekijk hieronder of er stacaravans te koop zijn via het park. Heb je interesse in één van de caravans dan kan je contact opnemen met onze receptie.

Voor interesse in bovenstaande kunt u contact opnemen met de receptie. Tel: +31 (0) 514-522221 of stuur een email naar info@kuilart.nl.