Pop-up Hotel De Kuilart

Een unieke slaapervaring tijdens uw vakantie!

Kom logeren in ons Pop-up Hotel De Kuilart! Het slaapschip Magnifique III meert bij ons aan. Kom luxe overnachten in één van de hutten en geniet van een ontspannen avondje in de jacuzzi op het dek van het schip. ’s Avonds kunt u komen dineren in ons Grand Café ’t Skippershus.

Het hotel is t/m de kerstvakantie ieder weekend boekbaar + de gehele kerstvakantie.

U kunt kiezen uit een 1-persoons hut, 2-persoons hut of een ruime suite in dit prachtige schip. Alle hutten hebben een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De hutten op het benedendek hebben patrijspoorten (dicht om veiligheidsredenen), de suites op het bovendek hebben 2 meter brede ramen (die gedeeltelijk kunnen worden geopend) en de airconditioning in alle hutten kan individueel worden geregeld. Verder vindt u in elke hut een flatscreen satelliettelevisie, een minikluisje en een föhn..

Maak van uw vakantie of korte break een unieke ervaring en boek een hut in ons pop-up hotel De Kuilart!

Tijdens Kerst en Oud & Nieuw overnachten op het Pop-up Hotel De Kuilart

Ook tijdens de kerstdagen en met Oud & Nieuw kunt u overnachten bij De Kuilart op ons pop-up hotel. Wilt u dineren? Grand Café It Skippershûs is 2e Kerstdag geopend voor een heerlijk kerstdiner. Mocht u op 1e Kerstdag bij ons verblijven dan kunt u genieten van een Chef’s Menu op het schip, aangezien ons grand café dan gesloten is.

Tijdens Oud & Nieuw kunt u zowel Oudjaarsdag als Nieuwjaarsdag genieten van een diner in het grand café. Let wel: ons restaurant is Oudjaarsdag tot 21.30 uur geopend (indien de corona maatregelen een eerdere sluitingstijd aangeven zullen wij deze tijd aanhouden).

Arrangement “Magnifique”

Check ook eens ons arrangement “Magnifique”! Kom heerlijk fietsen, dineren, overnachten & ontbijten.
Dit arrangement is niet mogelijk op 1e en 2e Kerstdag.