Pinkstervakantie Friesland

De Pinkstervakantie in Friesland beleven

Een lang weekendje weg tijdens de Pinkstervakantie in Friesland. Profiteer van de extra vrije dag met Pinksteren en kies voor een vakantie op De Kuilart. Verblijf in één van de mooie vrijstaande vakantie woningen op het park. Ons park biedt u vele faciliteiten, zoals zwembad, grand café en bootverhuur. Maar tevens ook een mooie bosrijke en waterrijke omgeving. De unieke combinatie van bruisende activiteiten en een rustgevende natuur is perfect voor een Pinkster weekend weg in Nederland. Boek nu!

Een actief weekend tijdens Pinkster in Friesland

Een echte aanrader is varen, fietsen en wandelen in de omgeving. Deze mooie water- en bosrijke omgeving zorgt voor prachtige vaar-, wandel- en fietstochten. Zo is Friesland in 2017 nog uitgeroepen tot de fiets provincie van Nederland.

Pinkstervakantie Friesland    vakantiehuis pinkstervakantie Friesland    Fietsen Pinkstervakantie

Pinkstervakantie Friesland een weekendje weg?

Geniet van onvergetelijke dagen in de vroege zomer tijdens uw weekendje weg met Pinksteren in Friesland. Ga heerlijk met uw partner of het hele gezin op pad. Boek nu een weekendje weg op De Kuilart.

Park faciliteiten voor vertier tijdens de Pinkster vakantie in Friesland

  • Ten eerste zijn alle voorzieningen zoals horeca, winkel, zwembad en bootverhuur elke dag geopend.
  • Zo start uw dag goed met bijvoorbeeld ovenverse broodjes en verrukkelijke verse jus uit de supermarkt.
  • Bovendien hebben wij een mooi nieuw grand café met een voortreffelijke keuken.  Met eigen gemaakte verse pizza’s en uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils.
  • Daarnaast kunt u een middagje vertoeven op het terras. Dit ligt direct aan het water met prachtig uitzicht.
  • Verder kunt u ook komen zwemmen in het overdekte zwembad! Bovendien kunt u bij mooi weer ook gebruik maken van de recreatieplas.
  • Ook voor de animatie hebben we een erg enthousiast team, met vele activiteiten
  • Ten slotte is er een grote speeltuin op het park. Het schip, kabelbaan, klimpiramide en nog veel meer zullen zorgen voor uren plezier!

Boek nu uw pinkster vakantie