Pasen 2021

Kom tijdens het Paasweekend genieten op It Wiid en geniet van 20% last minute korting op uw vakantiehuis of chalet!

Pasen 2021 is dit jaar van 2 t/m 6 april en start daarmee samen met het toeristisch seizoen. Er zijn op het park nog enkele vakantiehuizen vrij en u profiteert nu van een extra 20% last minute korting. Dit geldt zowel voor de vakantiehuizen als de stacaravans en chalets.

Genoeg te doen op het park!

Op vakantiepark De Kuilart is genoeg te doen! Ook tijdens de lockdown. Haal ’s ochtends heerlijke broodjes in de supermarkt en maak iedere dag een Paasontbijt! Koken is ook niet nodig want ons Grand Café serveert heerlijke afhaalmaaltijden.

Ga er daarnaast lekker op uit! De bossen van Gaasterland (om de hoek!) nodigen uit voor heerlijke wandelingen en voor de kleinsten onder ons is er een prachtig kabouterpad. Of breng een bezoek aan één van de mooie Elfsteden die dichtbij De Kuilart liggen. Workum, Hindeloopen en Stavoren kun je zelfs per fiets bezoeken, zo dichtbij. Daarnaast raden wij de miniaturewalk in Leeuwarden aan. Samen met uw kinderen op zoek naar kleine poppetjes in muren en hekwerken. En ondertussen maak je een prachtige stadswandeling door deze oude koninklijke provinciestad.

Kortom, heerlijk genieten met korting dit Paasweekend, samen met uw gezin in prachtig Friesland. Oant sjen!