Pasen kamperen

Kom gezellig samen met Pasen kamperen in Friesland

Begin jouw seizoen goed. Tijdens het Paasweekend kan je uitstekend kamperen op Vakantiepark De Kuilart. Voor iedereen is er volop vertier tijdens Pasen. Je hebt onbeperkt toegang tot ons overdekte subtropische zwembad voor uren pret bij ieder weertype.  Daarnaast kan je genieten van een heerlijke paasbrunch in ons restaurant. Voor meer informatie over de aanwezige faciliteiten en activiteiten op De Kuilart klikt je hier.

We hebben speciaal voor jou de voordelen van een verblijf op Vakantiepark De Kuilart op een rijtje gezet:

Prijzen voor kamperen met Pasen

Tijdens de Pasen bieden wij een kampeerarrangement aan. Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen, 1 kampeer- en vervoermiddel. Maar excl. toeristenbelasting van € 1,25 p.p.p.n. en  € 12,50 reserveringskosten. Ieder extra persoon: € 6,00 per nacht.

Kamperen met Pasen op ons vijf sterren camping

Met jouw eigen tent, (vouw)caravan of camper naar de camping en tijdens Pasen kamperen. Via de onderstaande links kan je het Paas arrangement in Friesland direct online reserveren. Voor online reserveringen berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. Wij helpen je graag!