Waterchalet 47

Type Waterchalet: Luxe.

Aantal personen: 4.

Afmetingen Waterchalet: 13,50 x 4,30.

Aantal slaapkamers: 2.

Samenstelling bedden: 1 x tweepersoons en 2 x eenpersoons.

Afmeting bedden: 1,60 x 2,00 (2 losse bedden tegen elkaar aan) en 0,80 x 2,00.  (Kussens en dekbedden zijn aanwezig.)

Linnen: Bedlinnen, hand- en keukendoeken dien je zelf mee te brengen of kan je bijboeken via De Kuilart. Wanneer je het bijboekt ligt het bij aankomst klaar in de accommodatie.

Aantal plaatsen eethoek: 4.

Aantal plaatsen zithoek: 6.

Inventaris: Het chalet is compleet uitgerust met onder andere inloopdouche, toilet, flat screen tv, koffiezetapparaat (Philips + Senseo), waterkoker, vaatwasser, combimagnetron, 2 koelkasten waarvan 1 met vriesvak, keukeninventaris voor 6 personen, tuinstoelen voor 6 personen en twee elektrische screens (zonweringen). Ook zijn er nog 2 ligbedden, 1 ligstoel, 3 parasols en twee kano’s (inclusief peddels) en is er een ligplaats voor een boot van ±6meter.

Schoonmaak: Schoonmaakkosten zijn verplicht. Echter dient de chalet wel weer netjes en veegschoon achter gelaten te worden.

Hond: Huisdieren zijn niet toegestaan in het waterchalet.

Roken: Roken is niet toegestaan in het waterchalet.

Overige informatie: Voor meer informatie over prijzen en bijkomende kosten bekijk de beschikbaarheid of informeer bij de receptie.

In- en uitchecken:
Het in- en uitchecken van het chalet is bij de receptie van De Kuilart. Hier ontvang je alle informatie voor het verblijf.