Waterchalet 9

Type Waterchalet: Luxe.

Aantal personen: 4.

Afmetingen Waterchalet: 12,60 x 4,30.

Aantal slaapkamers: 2.

Samenstelling bedden: 1 x tweepersoons en 2 x eenpersoons.

Afmeting bedden: 1,60 x 2,00 (2 losse bedden tegen elkaar aan) en 0,80 x 2,00.  (Kussens en dekbedden zijn aanwezig.)

Linnen: Bedlinnen, hand- en keukendoeken dien je zelf mee te brengen of kan je bijboeken via De Kuilart. Wanneer je het bijboekt ligt het bij aankomst klaar in de accommodatie.

Aantal plaatsen eethoek: 4.

Aantal plaatsen zithoek: 5.

Inventaris: Het chalet is voorzien van alle gemakken. De keuken is uitgerust met een filter- en capsulekoffiezetapparaat en een inductiekookplaat. Daarnaast heeft het chalet een apart toilet. De tweepersoons slaapkamer is voorzien van een tv en het bed heeft een topper onder het hoeslaken. In het chalet is ook een kinderstoel aanwezig en oprolbaar gaasafscheiding voor bij het water. Het terras is voorzien van een tuinset voor 6 personen en parasols zijn ook aanwezig. Daarnaast kunt u bij een verblijf ook gebruik maken van de berging. Ook is er een ligplaats voor het chalet voor een boot tot 8 meter.

Schoonmaak: Schoonmaakkosten zijn verplicht. Echter dient de chalet wel weer netjes en veegschoon achter gelaten te worden.

Hond: Huisdieren zijn niet toegestaan in het waterchalet.

Roken: Roken is niet toegestaan in het waterchalet.

Overige informatie: Voor meer informatie over prijzen en bijkomende kosten bekijk de beschikbaarheid of informeer bij de receptie. Het in- en uitchecken van het chalet is bij de receptie van De Kuilart. Hier ontvang je alle informatie voor uw verblijf.