Paasvakantie Friesland

Kom tijdens de paasvakantie naar Friesland op De Kuilart!

Vier de paasvakantie in Friesland en geniet van de faciliteiten en omgeving! Geniet van onze heerlijke paasbrunch in het gezellige Grand Café. Tevens kunnen de kinderen zich vermaken in het zwembad of in de speeltuin. Pasen is de perfecte tijd van het jaar om samen met uw reisgezelschap er even tussenuit te gaan.

Paasvakantie Friesland

We bieden in de paasvakantie speciale arrangementen aan. Zo kampeert u tijdens dit weekend extra voordelig. Bekijk de speciale kampeerarrangementen. Uiteraard kunt u ook in één van onze mooie vakantiehuizen verblijven. Er is een ruime keuze in diverse woningen en appartementen. Wij bieden diverse arrangementen aan.

Verken Friesland per boot

Friesland is op z’n mooist vanaf het water. Wat is er leuker dan een boot te huren en Friesland te ontdekken! De Kuilart ligt aan het grootste binnenmeer van Friesland, De Fluessen, en op een steenworp afstand van het IJsselmeer. Huur een boot op het park of neem zelf uw boot mee! Er worden diverse motorboten verhuurd maar ook zeilboten. Geniet met uw gezin van een dagje op het water tijdens uw paasvakantie Friesland.

Pasen Friesland   Paasvakantie Friesland

Omgeving Kuilart

Met een verblijf op De Kuilart verblijft u midden tussen de Friese 11-steden. Workum, Hindeloopen en Stavoren liggen op een steenworp afstand en zijn zelfs goed op de fiets bereikbaar. Iedere stad heeft haar eigen charme en zijn zeker een bezoek waard. Tijdens de paasdagen worden in alle steden leuke activiteiten georganiseerd waardoor u met uw gezin, vrienden of familie als echte locals Friesland kunt verkennen. Ook Gaasterland ligt dichtbij. Deze omgeving kenmerkt zich door de uitgestrekte bossen en het IJsselmeer. Loop het kabouterpad en breng een bezoek aan authentiek Oudemirdum.