Overdekt zwembad – Friesland Vakantiepark De Kuilart

Volop waterpret in het overdekt zwembad in Friesland!

Als je verblijft in een bungalow of op de camping kan je onbeperkt gebruik maken van ons overdekte zwembad (let op de openingstijden). Daarnaast is er in het hoogseizoen, met mooi weer, de mogelijkheid om gebruik te maken van het open zwemwater met ligweiden. Het overdekte zwembad bevat o.a. een waterglijbaan, kleuterbad, stroomversnelling en een bubbelbad! Het zwembad is drie kwart van het jaar geopend van april t/m de kerstvakantie (bekijk openingstijden). In de zomer worden verschillende activiteiten georganiseerd in het zwembad zoals aquagym in de ochtend.

zwembad Friesland

Ontdek het vakantiepark van Friesland, De Kuilart!
Vakantiepark in Friesland, De Kuilart is ligt direct aan het meer De Fluessen en is het startpunt voor jouw ontdekkingsreis door Friesland. Voor een vakantie, een seizoen of een heel jaar: De mogelijkheden zijn eindeloos!

Faciliteiten op de Kuilart

De Kuilart, een 5-sterren camping in Friesland is gelegen in een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral om te watersporten. Kortom, recreëren in optima forma! Kamperen op De Kuilart is een ervaring van vrijheid, vriendelijkheid en het maken van nieuwe kennissen. Actief zijn op het water met een boot of surfplank. Je kan meedoen met de vele activiteiten die georganiseerd worden door het recreatieteam. Daarnaast zijn er veel faciliteiten op het park.

”Fantastisch leuke camping!”

Recreatiepark De Kuilart is een hele gezellige, maar vooral sfeervolle camping met heel vriendelijk personeel, alle benodigdheden zijn er op deze camping aanwezig, die ervoor zorgen dat je voor een heerlijke relaxte of sportieve fantastische vakantie kunt kiezen, de ligging is super zo aan het Fluessenmeer, leuke boottochtjes kun je maken of leren zeilen of surfen of vissen, je kunt er zwemmen en er is zelfs een strandje, ook bij wat minder goed weer kan je gebruik maken van div. faciliteiten zoals het overdekt zwembad of bowlingcentrum gezellige disco en een echte aanrader het restaurant ouderwets heerlijk veel div. keuze aan groente, waar zie je dit nog vandaag de dag bij div. restauranten echt heerlijke keuken! Supermarktje, wasserette, mocht er iets mankeren aan uw staanplaats, stacaravan, bungalow of villa meldt dit direct bij de receptie en het wordt diezelfde dag of de dag erna z.s.m. opgelost wat een service. Leuke fietsroutes verkrijgbaar bij de receptie en andere leuke trips. (Familie Alkema)

Voor meer informatie over Camping De Kuilart klik hier. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen of zelf rechtstreeks online boeken via deze website.