Zwembad

Veel zwemplezier voor allen

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Het overdekte zwembad bevat onder andere een groot bad, peuterbad, bubbelbanken, stroomversnelling en een waterglijbaan. Kortom voldoende te doen voor iedereen. Verder zijn er voor u kleedruimtes, kluisjes (€0,50 muntteruggave), douches en toiletten aanwezig. Met mooi weer is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het open zwemwater met ligweide en de bijbehorende grote speeltuin.

Kinderfeestje zwemmen Friesland

Vier je verjaardag tijdens een kinderfeestje met je vrienden en/of vriendinnen in het zwembad van De Kuilart! Eerst lekker zwemmen en spetteren in het water, snelheid maken in de glijbaan en met bovendien een heerlijk ijsje in het zwembad. Ten slotte volgt er patat met saus en een drankje in de snackbar om het feest compleet te maken!

Openingsperiodes

Ons binnenzwembad is in het seizoen dagelijkst geopend. Buiten het seizoen zijn er aangepaste tijden. Bekijk de hier de huidige openingstijden.

Vanaf woensdag 19 mei gaat ook ons binnenzwembad open conform de gestelde maatregelen. En vanaf zaterdag 26 juni is het niet meer noodzakelijk om vooraf te reserveren.

Conform de coronamaatregelen is er een registratieformulier en gezondsheidscheck aanwezig.
Hier kunt u al onze voorzorgsmaatregelen vinden die van toepassing zijn.

Het zwembad is onder voorbehoud dicht vanaf 13 september 2021 t/m 24 mei 2022 i.v.m. een renovatie. Voor meer informatie neem contact op met de receptie.

Toegang binnenzwembad

  • Gasten die tijdens een kort verblijft in een accommodatie of op de camping verblijven hebben gratis toegang tot het zwembad.
  • Jaar gasten op de camping en in de jachthaven betalen € 5,00 per kaartje per jaar.
  • Seizoen gasten op de camping betalen € 5,00 per kaartje per seizoen.
  • Passanten in de haven kunnen op vertoon van het liggeld betaalbewijs een dagkaart voor het zwembad kopen voor € 5,00 per persoon per dag.
  • Een los entreekaartje voor niet Kuilart gasten is € 5,00 per persoon per keer.

Toegangsmuntjes voor ons zwembad zijn verkrijgbaar bij de receptie. Buiten openingstijden van de receptie kunt u deze ook verkrijgen in het grand café.

Camping met buiten zwembad

Bent u eigenlijk op zoek naar een camping met een buitenzwembad in Friesland? Kijkt u dan eens bij ons zusterbedrijf It Wiid in Eernewoude. Dit vakantiepark heeft een verwarmd bassin met glijbaan. Tevens heeft het een apart peuterbad, welke ook zeker volop zwemplezier biedt bij mooi weer.