Zwembad

Veel zwemplezier voor allen

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Het overdekte zwembad heeft maar liefst drie glijbanen. Onder andere een speed (met snelheidsmeter) en een Cone. Deze kegelvormige glijbaan is een gegarandeerde blikvanger en levert een unieke glijbaanervaring op. Kortom voldoende te doen voor iedereen. Verder zijn er kleedruimtes, kluisjes, douches en toiletten aanwezig. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het open zwemwater met ligweide en de bijbehorende grote speeltuin.

Openingsperiodes

Op dit moment is ons zwembad gesloten, vanaf 23 maart 2024 is ons zwembad weer geopend.

Benieuwd wat de openingstijden zijn? Bekijk ze hier.

Let op: verblijf je niet op ons park, maar wil je komen zwemmen? Kijk dan naar de openingstijden ‘zwembad openbaar’. Het zwembad is in hoogseizoenperiodes alleen open voor parkgasten. 

Toegang binnenzwembad 2024

  • Parkgasten hebben gratis toegang tot het zwembad.
  • Eenmalige toegangskaartjes van €10,00 per persoon (kinderen tot 1 jaar gratis) voor ons zwembad zijn verkrijgbaar bij de receptie. 
  • Passanten in de haven kunnen op vertoon van het liggeld betaalbewijs een dagkaart voor het zwembad kopen bij de receptie voor €10,00 per persoon per dag.

Camping met buitenzwembad – It Wiid

Ben je eigenlijk op zoek naar een camping met een buitenzwembad in Friesland? Kijk dan eens bij ons zusterbedrijf It Wiid in Eernewoude. Dit vakantiepark heeft een verwarmd bassin met glijbaan. Tevens heeft het een apart peuterbad, welke ook zeker volop zwemplezier biedt bij mooi weer.