Zwembad

Veel zwemplezier voor allen

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Het subtropisch zwembad bevat onder andere een groot bad, peuterbad, bubbelbanken, stroomversnelling en een waterglijbaan. Kortom voldoende te doen voor iedereen. Verder zijn er voor u kleedruimtes, kluisjes (€0,50), douches en toiletten aanwezig. Met mooi weer is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het open zwemwater met ligweide en de bijbehorende grote speeltuin.

Kinderfeestje zwemmen Friesland

Vier je verjaardag tijdens een kinderfeestje met je vrienden en/of vriendinnen in het zwembad van De Kuilart! Eerst lekker zwemmen en spetteren in het water, snelheid maken in de glijbaan en met bovendien een heerlijk ijsje in het zwembad. Ten slotte volgt er patat met saus en een drankje in de snackbar om het feest compleet te maken!

Openingsperiodes

Ons  binnenzwembad is niet iedere dag geopend, dus bekijk hiervoor de openingsperiodes om teleurstellingen te voorkomen. Mocht u de exacte openingstijden van ons bad willen weten, deze kunt u per dag bekijken op de openingstijden pagina.

Toegang binnen zwembad

-Toegang voor parkgasten die in een bungalow of op de camping verblijven is gratis.
-Jaargasten op de camping en in de jachthaven betalen €5,00 p.p.p.j.
-Seizoensgasten op de camping betalen €5,00 p.p.p.s.
-Passanten in de haven kunnen op vertoon van betaalbewijs een dagkaart voor het bad kopen €5,00 per persoon per dag.
-Een los entreekaartje voor niet Kuilart gasten is €5,00 per persoon per dagdeel.

Toegangsmuntjes voor ons zwembad zijn verkrijgbaar bij de receptie en het grand café tijdens openingstijden.

Camping met buiten zwembad

Bent u eigenlijk op zoek naar een camping met een buiten zwembad in Friesland? Kijkt u dan eens bij ons zusterbedrijf It Wiid. Dit vakantiepark heeft een verwarmd bassin met glijbaan. Tevens heeft het een apart peuterbad, welke ook zeker volop zwemplezier biedt bij mooi weer.