Zwembad De Kuilart

Veel zwemplezier voor allen

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Het overdekte zwembad heeft maar liefst drie glijbanen. Onder andere een speed (met snelheidsmeter) en een Cone. Deze kegelvormige glijbaan is een gegarandeerde blikvanger en levert een unieke glijbaanervaring op. Kortom voldoende te doen voor iedereen. Verder zijn er voor jou kleedruimtes, kluisjes, douches en toiletten aanwezig. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het open zwemwater met ligweide en de bijbehorende grote speeltuin.

Openingsperiodes

Het zwembad is tot en met de kerstvakantie geopend.

Benieuwd wat de openingstijden zijn? Bekijk ze hier.

Let op: Het zwembad kan geopend zijn voor alleen parkgasten, de waterspeeltuin en glijbanen zijn dan in sommige gevallen gesloten. Dit is te zien in de openingstijden. Daarnaast kan het zwembad ook openbaar geopend zijn, voor zowel parkgasten als gasten van buitenaf. Dan zijn te allen tijde de waterspeeltuin en glijbanen geopend.

In het hoogseizoen (Hemelvaartsdag, Pinksteren en zomervakantie) is het zwembad alleen voor parkgasten geopend.

Toegang binnenzwembad 2023

  • Gasten die tijdens een kort verblijft in een accommodatie of op de camping verblijven hebben gratis toegang tot het zwembad. (Met uitzondering van het A-veld.)
  • Jaar- en seizoengasten op de camping betalen € 10,00 per kaartje per jaar.
  • Vaste ligplaatsen in de jachthaven betalen € 10,00 per kaartje per seizoen.
  • Passanten in de haven kunnen op vertoon van het liggeld betaalbewijs een dagkaart voor het zwembad kopen bij de receptie voor € 10,00 per persoon per dag.

Eenmalige toegangskaartjes van € 10,00 per persoon (kinderen tot 1 jaar gratis) voor ons zwembad zijn verkrijgbaar bij de receptie. 

Voor meer informatie bekijk hieronder het zwembadreglement.

De verbouwing

Benieuwd naar de hoe de bouw van het zwembad is gegaan? Op deze pagina kun je het allemaal bekijken.

Camping met buiten zwembad

Ben je eigenlijk op zoek naar een camping met een buitenzwembad in Friesland? Kijk dan eens bij ons zusterbedrijf It Wiid in Eernewoude. Dit vakantiepark heeft een verwarmd bassin met glijbaan. Tevens heeft het een apart peuterbad, welke ook zeker volop zwemplezier biedt bij mooi weer.