Supermarkt

Warme broodjes en meer in onze supermarkt

Op Vakantiepark De Kuilart hebben we een supermarkt met een uitgebreid assortiment waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Naast dat u hier elke morgen terecht kunt voor verse jus, warme broodjes en de krant kunt u er daarnaast ook terecht voor alle andere boodschappen. De supermarkt is gelegen naast het restaurant en het zwembad.

Ook kunt u er terecht voor onder andere toiletartikelen, speelgoed voor de kinderen of leuke souvenirs! Wilt u een kaartje sturen om de thuisblijvers te laten meegenieten? Tegenwoordig kunt u ook een echt Kuilart vakantiekaartje versturen! Kom langs en bekijk ze gauw!

Wilt u in de wasserette een wasje draaien? Of de droger of strijkijzer gebruiken? Was-, droog- en strijkmunten kunt u hier ook kopen. Is de supermarkt gesloten dan kunt u de muntjes ook bij de receptie kopen.

Bestel nu uw broodje online

Vanaf heden kunt u onze broodjes ook online bestellen (minimaal 1 dagen van tevoren). U kunt u broodjes dan op de dag van afhaal vanaf 8:00 uur ophalen. Geniet van het gemak en van heerlijk verse broodjes!

De broodjesservice is alleen te gebruiken tijdens het hoogseizoen en vakantieperiodes. 

Bestellen kunt u doen via: Bestellen.kuilart.nl

Betalingsmethodes

Per 2022 kunt u bij onze supermarkt alleen nog met pin betalen.

Openingsperiodes

Onze supermarkt is iedere dag geopend tijdens het hoogseizoen. Mocht u de exacte openingstijden van onze winkel willen weten, deze kunt u per dag bekijken op de openingstijden pagina.