Supermarkt

Warme broodjes en meer in onze supermarkt

Op Vakantiepark De Kuilart hebben we een supermarkt met een uitgebreid assortiment waar je jouw dagelijkse boodschappen kunt doen. Naast dat je hier elke morgen terecht kunt voor verse jus, warme broodjes en de krant kan je er daarnaast ook terecht voor alle andere boodschappen. De supermarkt is gelegen naast het restaurant en het zwembad.

Ook kan je er terecht voor onder andere toiletartikelen, speelgoed voor de kinderen of leuke souvenirs! Wil je een kaartje sturen om de thuisblijvers te laten meegenieten? Tegenwoordig kan je ook een echt Kuilart vakantiekaartje versturen! Kom langs en bekijk ze gauw!

Wil je in de wasserette een wasje draaien? Of de droger of strijkijzer gebruiken? Was- en droogpasjes kan je naast het zwembad bij de havenautomaat kopen. Is de supermarkt gesloten dan kan je de pasjes ook bij de receptie kopen.

Tip:

Haal ’s ochtends, naast de verse broodje en de krant, een coffee-to go bij Grand Café It Skippershûs. Zo kun je voor jouw tent, caravan of vakantiehuis genieten van een heerlijk moment in de ochtend.

Betaalmethodes

Bij onze supermarkt kan alleen met pin betaald worden.

Openingsperiodes

Onze supermarkt is iedere dag geopend tijdens het hoogseizoen. Mocht je de exacte openingstijden van onze winkel willen weten, deze kan je per dag bekijken op de openingstijden pagina.