Supermarkt

Warme broodjes en meer in onze supermarkt

Op Vakantiepark De Kuilart hebben we een supermarkt met een uitgebreid assortiment waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Naast dat u hier elke morgen terecht kunt voor verse jus, warme broodjes en de krant kunt u er daarnaast ook terecht voor alle andere boodschappen. De supermarkt is gelegen naast het restaurant en het zwembad.

Ook kunt u er terecht voor onder andere toiletartikelen, speelgoed voor de kinderen of leuke souvenirs! Wilt u een kaartje sturen om de thuisblijvers te laten meegenieten? Tegenwoordig kunt u ook een echt Kuilart vakantiekaartje versturen! Kom langs en bekijk ze gauw! 

Wilt u in de wasserette een wasje draaien? Of de droger of strijkijzer gebruiken? Was-, droog- en strijkmunten kunt u hier ook kopen. Is de supermarkt gesloten dan kunt u de muntjes ook bij de receptie kopen. 

Tip

Haal ’s ochtends, naast de verse broodje en de krant, een coffee-to go bij It Skippershûs. Zo kunt u voor uw tent, caravan of vakantiehuis genieten van een heerlijk moment in de ochtend. 

Openingsperiodes

Onze supermarkt is iedere dag geopend tijdens het seizoen. Mocht u de exacte openingstijden van onze winkel willen weten, deze kunt u per dag bekijken op de openingstijden pagina.