Speelfaciliteiten

Speelfaciliteiten voor kinderen van alle leeftijden

Onze speelfaciliteiten zijn een groot plezier voor ouders en hun kinderen. Een vakantiepark waar kinderen zich kunnen uitleven tijdens het klimmen en klauteren, sporten en spelen. Genieten van de speelfaciliteiten op het park! Wie wil dat nou niet? Nieuwsgierig wat De Kuilart allemaal aanbied, bekijk het snel hieronder!

Speeltuin

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen in onze speeltuin met de vele speelfaciliteiten. In de klimpiramide klauteren of als een echte piraat op het dek van ons piratenschip van de kabelbaan slingeren. De speeltuin is gesitueerd naast het overdekte zwembad waar je zelf ook lekker kunt genieten op een bankje of de ligweide, terwijl je kinderen spelen.

Naast bovenstaande speeltuin zijn er verspreid over het park diverse speeltoestellen zodat de kleine kids ook dicht bij de caravan kunnen spelen. Nieuwsgierig waar? Op onze plattegrond kun je precies zien welke veldjes een speeltoestel hebben.

Voetbalveld

Ook hebben we een voetbalveld waar de jeugd zich urenlang kan vermaken. Met pas gemaakte vriendjes wordt een balletje getrapt of een fanatiek potje voetbal gespeeld. En in de avond komen ze vermoeid terug met de leukste verhalen wie gewonnen heeft! Daarnaast vinden verschillende activiteiten van sport & spel hier ook plaats.

Skateramp

Speciaal voor de jeugd heeft De Kuilart een uitdagende skateramp. De skateramp is het gehele seizoen gratis te gebruiken. Wie haalt de leukste stunts uit? Het gebruik is echter wel op eigen risico.

Tafeltennistafel

Naast de skateramp is het mogelijk om te tafeltennissen. Neem je eigen tafeltennisbatjes mee of koop ze in de supermarkt. Maak er een mooi potje van en hopen dat je wint!