Speelfaciliteiten

Speelfaciliteiten voor kinderen van alle leeftijden

Een groot plezier voor ouders en hun kinderen is een vakantiepark waar kinderen zich kunnen uitleven tijdens het klimmen en klauteren, sporten en spelen. Wie wil dat nou niet?

Speeltuin

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen in onze speeltuin. In de klimpiramide of als een echte piraat op het dek van ons piratenschip van de kabelbaan slingeren. De speeltuin is gesitueerd naast het overdekte zwembad en u kunt zelf de kinderen in de gaten houden vanaf een bankje of de ligweide.

Verder zijn er verspreid over het park diverse speeltoestellen zodat de kleine kids ook dicht bij de caravan kunnen spelen.

Pannaveldje

In de speeltuin is tevens een een pannaveldje voor een potje voetbal of de allerkleinsten om in te spelen.

Voetbalveld

Ook hebben we een voetbalveld waar de jeugd zich urenlang kan vermaken. Met pas gemaakte vriendjes wordt een balletje getrapt of een fanatiek potje voetbal gespeeld.

Skateramp

Speciaal voor de jeugd heeft Vakantiepark De Kuilart een uitdagende skateramp. De skateramp is het gehele seizoen gratis te gebruiken. (Gebruik op eigen risico).

Tafeltennistafel

Naast de skateramp is het mogelijk om te tafeltennissen. Neem u eigen tafeltennisbatjes mee of koop ze in de supermarkt.