Fietsverhuur

Ontdek fietsprovincie Friesland d.m.v. fietsverhuur

De Kuilart ligt in de prachtige zuidwesthoek van Friesland. Rondom vindt u water en bos, echt een  prachtige omgeving om per fiets te ontdekken. Op ons vakantiepark vindt u onze fietsverhuur. Tevens zijn er verschillende fietsroutes en kaarten op de receptie verkrijgbaar.

Fietsverhuur op De Kuilart

Wij verhuren fietsen op ons park. Zowel fietsen met drie versnellingen, e-bikes en kinderfietsen. Deze zijn per dag of per week te huur. De fietsverhuur gaat via de receptie en de fietsen zijn af te halen bij het havenkantoor.

Prijzen

DagWeekendWeek
Damesfiets met versnelling€9,50€19,00€47,00
E-bike€20,00€110,00
Kinderfiets€7,50€37,00
Kinderzitje achter€1,00€5,00
  • Dag: 09:00-17:00 uur.
  • Weekend: vrijdag 15:00 uur – zondag 17:00 uur.
  • Week/7 dagen: 09:00-7:00 en kan elke dag van de week beginnen.

Skelterverhuur

Vakantiepark De Kuilart heeft ook een aantal skelters voor de kinderen in de verhuur. Leuk om vriendjes op te zoeken op het park en met elkaar te crossen. De skelterverhuur bevindt zicht bij de havenkantoor.

Fietstips in de omgeving

Vanaf De Kuilart fietst u zo naar de prachtige Gaasterlandse bossen. Met het fietsroutenetwerk stelt u heel gemakkelijk een eigen route samen. Wat dacht u van een route door het spoor van de Elfstedentocht? Het systeem is eenvoudig en eindeloos. In ons magazine staan maar liefst 4 verschillende routes die u kunt gaan fietsen. Dit magazine ontvangt u bij aankomst. Ook op onze website vindt u diverse routes. De tochten variëren van 23 tot 69 kilometer en brengen u langs de diverse dorpen en steden in de omgeving. Ook de Elf fonteinen route is een aanrader. Deze fonteinen vindt u in ieder van de 11-steden. Workum, Hindeloopen en Stavoren zijn op fietsafstand.