Fietsverhuur

Ontdek fietsprovincie Friesland op de fiets

Vakantiepark De Kuilart ligt in de prachtige zuidwesthoek van Friesland. Rondom vind je water en bos, echt een prachtige omgeving om per fiets te ontdekken. Huur een fiets bij onze fietsverhuur, reserveren kan online of bij de receptie waar je tevens je fietskaart kunt kopen. Nieuwsgierig naar de omgeving, bekijk dan hier een aantal fietsroutes.

Fietsverhuur op De Kuilart

Wij verhuren fietsen op ons park. Je kan zowel kiezen voor een fiets met versnelling of een e-bike en voor de kinderen hebben wij ook verschillende kinderfietsen. Deze zijn per dag of per week te huur. Een fiets is online te boeken of via de receptie en de fietsen zijn af te halen bij de boot- en fietsverhuur.

Lekker met de jonge kids erop uit? Dat kan met onze elektrische bakfiets!

De elektrische bakfiets genaamd E-Bike Urban Arrow is een bakfiets met ondersteuning en elektrische versnelling. In de bakfiets passen twee kindjes, daarnaast is er nog een kinderzitje te huur voor de kindjes die nog niet zelf kunnen zitten. Bekijk hieronder de bakfiets of kom deze bekijken bij ons fietsverhuur.

Prijzen & reserveren

Voor meer informatie en prijzen kan je ons fietsverhuur aanbod hieronder bekijken. Wil je de fietsen zelf bekijken dan kan je langsgaan bij onze fietsverhuur. Een fiets reserveren? Dit kan hieronder online en via de receptie.