Overige faciliteiten

Het park is van alle gemakken voorzien; bekijk de overige faciliteiten

Vakantiepark De Kuilart biedt vele voorzieningen die uw verblijf compleet maken. Hieronder vindt u al onze overige faciliteiten.

Fietsverhuur

Het is leuk om de omgeving rondom het vakantiepark per fiets en boot te verkennen. U kunt bij onze fietsverhuur terecht voor fietsen met versnellingen, e-bikes en kinderfietsen. U kunt uw fietsen bij de receptie reserveren, daarnaast kunt u daar ook een fietskaart aankopen. Bekijk verder ook de flyers van de bezienswaardigheden in de omgeving, zodat u uw tochtje nog leuker kunt maken.

Internet

Op ons gehele park kunt u gebruik maken van internet van KPN. Per kampeerplaats en vaste ligplaats (v.a. 6 meter) ontvangt u wifi voor één apparaat tegelijkertijd. Per accommodatie ontvangt u wifi voor het max. aantal personen wat in de accommodatie kan verblijven (4, 6 of 8 personen). Wilt u extra toegang voor het internet, dan kunt u tegen betaling een opwaardeerkaart kopen bij de receptie voor meerdere gebruikers.

Supermarkt

Voor uw dagelijks boodschappen, de ochtendkrant, warme broodjes en ook verse jus kunt u terecht in onze supermarkt. Bovendien is de supermarkt dagelijks geopend van april tot september. Vanuit uw vakantiehuis, caravan of boot zo richting de supermarkt voor een heerlijk ontbijt!

Wasserette

In onze wasserette vindt u vijf wasmachines, drie drogers en één strijkijzer. Voor gebruik hiervan kunt u munten aanschaffen. Dit kan tijdens het voor- en naseizoen bij de receptie. Echter in het hoogseizoen kan dit bij de naastgelegen supermarkt. Bovendien is de wasserette 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

Sanitair

Op het park kunt u als camping- of havengast gebruik maken van onze vier gebouwen voor sanitair. De gebouwen zijn voorzien van toiletten, douches, en verschillende wasruimten. In gebouw nummer 2 en 3 vindt u bovendien mindervalide faciliteiten en in gebouw nummer 4 is een familiedouche.

Voor het gebruik van de douches maakt u gebruik van een SEP-card aanschaffen bij de receptie of betaalautomaat bij het zwembad.

Speelfaciliteiten

Voor jong en oud zijn er verschillende speelfaciliteiten op ons park. Zo is er een speeltuin waar kinderen in een piratenschip kunnen klimmen, van de kabelbaan af kunnen glijden en zandkastelen kunnen maken op het strandje. Voor een potje voetbal hebben we in tegenover de tennisbaan een voetbalveld. Speciaal voor de jeugd is er naast dit sportveld een uitdagende skateramp te vinden en een tafeltennistafel. Alles is het gehele jaar door geopend en gratis te gebruiken.