Overige faciliteiten

Het park is van alle gemakken voorzien; bekijk de overige faciliteiten

Op Vakantiepark De Kuilart kan een ieder genieten, het park biedt vele mogelijkheden. Hieronder vind je al onze overige faciliteiten om jouw verblijf compleet te maken!

Fietsverhuur

Friesland staat bekend om haar prachtige fietspaden en routes. Huur dan ook een fiets bij onze fietsverhuur en ontdek het prachtige Zuidwest Friesland. Fietsen zijn online of bij de receptie te reserveren. Een route plannen? Koop je fietskaart bij de receptie!

WiFi

Op ons gehele park kan je gebruik maken van WiFi van KPN. Zo kun je tijdens je vakantie wel online blijven! Wil je extra toegang voor onze WiFi, dan kan je tegen betaling een opwaardeerkaart kopen bij de receptie voor meerdere gebruikers.

Supermarkt

Voor jouw heerlijke verse broodjes, verse jus, de ochtendkrant of jouw dagelijkse boodschappen kan je terecht in onze supermarkt. Vanuit jouw vakantiehuis, caravan of boot zo richting de supermarkt voor een heerlijk ontbijtje of een leuke souvenir!

Wasserette

Een wasje draaien tijdens de vakantie? Dat kan bij onze wasserette waar je gebruik kunt maken van onze wasmachines, drogers en strijkijzer. De wasserette is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Neem je SEP-card mee om te betalen voor de automaten, deze koop je bij de receptie.

Sanitair

Tijdens je verblijf op onze camping kun je gebruik maken van ons sanitair. De sanitair gebouwen zijn voorzien van toiletten, douches, en verschillende wasruimtes. In gebouw nummer 1 en 2 vindt je bovendien mindervalide faciliteiten en in gebouw nummer 3 is een familiedouche. Voor het gebruik van de douches maak je gebruik van een SEP-card.

Speelfaciliteiten

Voor jong en oud zijn er verschillende speelfaciliteiten op ons park. Zo is er een speeltuin waar kinderen in een piratenschip kunnen klimmen, van de kabelbaan af kunnen glijden en zandkastelen kunnen maken op het strandje. Voor een potje voetbal hebben we tegenover de tennisbaan een voetbalveld. Speciaal voor de jeugd is er naast dit sportveld een uitdagende skateramp te vinden en een tafeltennistafel.