Overige faciliteiten

Het park is van alle gemakken voorzien; bekijk de overige faciliteiten

Vakantiepark De Kuilart biedt vele voorzieningen die uw verblijf compleet maken. Hieronder vindt u al onze overige faciliteiten.

Fietsverhuur

Het is leuk om de omgeving rondom het vakantiepark per fiets en boot te verkennen. U kunt bij onze fietsverhuur terecht voor fietsen met 3 versnellingen, kinderfietsen en e-bikes. U kunt uw fietsen bij de receptie reserveren, daarnaast kunt u daar ook een fietskaart aankopen. Bekijk verder ook de flyers van de bezienswaardigheden in de omgeving, zodat u uw tochtje nog leuker kunt maken.

Internet

Op ons gehele park kunt u gebruik maken van internet van KPN. Daarnaast krijgt u per kampeerplaats/vaste ligplaats toegang voor één apparaat tegelijkertijd. En per accommodatie (m.u.v. trekkersappartement) kunt u met 4 apparaten tegelijk gebruik maken van wifi.

Supermarkt

Voor uw dagelijks boodschappen, warme broodjes en ook verse jus in de ochtend kunt u terecht in onze supermarkt. Bovendien is de supermarkt is dagelijks geopend van april tot september. Vanuit uw vakantiehuis, caravan of boot zo richting de supermarkt voor een heerlijk ontbijt!

Wasserette

In onze wasserette vindt u vijf wasmachines, drie drogers en één strijkijzer. U kunt hiervoor munten aanschaffen. Dit kan tijdens het voor- en naseizoen bij de receptie. Echter in het hoogseizoen kan dit bij de naastgelegen supermarkt. Bovendien is de wasserette 24 uur per dag geopend.

Sanitair

Op het park kunt u als camping- of havengast gebruik maken van vier sanitairgebouwen. U kunt hier toiletten, douches, en verschillende wasruimten vinden. In twee sanitair gebouwen bevinden zich familiedouches en invalide douches.

Voor het gebruik van de douches kunt u een SEP-kaart aanschaffen bij de receptie of betaalautomaat bij het zwembad.

Speelfaciliteiten

Voor jong en oud zijn er verschillende speelfaciliteiten op ons park. Zo is er een speeltuin waar kinderen in een piratenschip kunnen klimmen, van de kabelbaan af kunnen glijden en zandkastelen kunnen maken op het strandje. Voor een potje voetbal hebben we een pannaveld en voetbalveld. Speciaal voor de jeugd is er een uitdagende skateramp te vinden en een tafeltennistafel. Alles is het gehele jaar door geopend en gratis te gebruiken.