Overige faciliteiten

Het park is van alle gemakken voorzien; bekijk de overige faciliteiten

Op Vakantiepark De Kuilart kan een ieder genieten. Hieronder vind je al onze overige faciliteiten om jouw verblijf compleet te maken!

Fietsverhuur

Naast dat de omgeving uitermate geschikt is om over het water te ontdekken staat Friesland ook bekend om haar prachtige fietspaden en routes. Huur dan ook een fiets bij onze fietsverhuur en ontdek het prachtige Zuidwest Friesland. Bekijk gauw welke fiets jij kunt huren bij onze fietsverhuur. Bij de receptie kun je de fiets reserveren en tevens ook een fietskaart kopen.

Internet

Op ons gehele park kan je gebruik maken van internet van KPN. Per kampeerplaats en vaste ligplaats (v.a. 6 meter) ontvang je wifi voor twee apparaat tegelijkertijd. Per accommodatie ontvang je wifi voor het max. aantal personen wat in de accommodatie kan verblijven (4, 6 of 8 personen). Wil je extra toegang voor het internet, dan kan je tegen betaling een opwaardeerkaart kopen bij de receptie voor meerdere gebruikers.

Supermarkt

Voor jouw dagelijkse boodschappen, de ochtendkrant, warme broodjes en ook verse jus kan je terecht in onze supermarkt. Bovendien is de supermarkt dagelijks geopend van april tot september. Vanuit jouw vakantiehuis, caravan of boot zo richting de supermarkt voor een heerlijk ontbijt!

Wasserette

In onze wasserette vind je vijf wasmachines, drie drogers en één strijkijzer. Voor gebruik hiervan kan je een SEP-kaart opladen of aanschaffen. Dit kan tijdens het voor- en naseizoen bij de receptie. In het hoogseizoen kan dit bij de naastgelegen supermarkt. Bovendien is de wasserette 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

Sanitair

Op het park kan je als camping- of havengast gebruik maken van onze vier gebouwen voor sanitair. De gebouwen zijn voorzien van toiletten, douches, en verschillende wasruimten. In gebouw nummer 2 en 3 vindt je bovendien mindervalide faciliteiten en in gebouw nummer 4 is een familiedouche.

Voor het gebruik van de douches maak je gebruik van een SEP-card aanschaffen bij de receptie of betaalautomaat bij het zwembad.

Speelfaciliteiten

Voor jong en oud zijn er verschillende speelfaciliteiten op ons park. Zo is er een speeltuin waar kinderen in een piratenschip kunnen klimmen, van de kabelbaan af kunnen glijden en zandkastelen kunnen maken op het strandje. Voor een potje voetbal hebben we tegenover de tennisbaan een voetbalveld. Speciaal voor de jeugd is er naast dit sportveld een uitdagende skateramp te vinden en een tafeltennistafel. Alles is het gehele jaar door geopend en gratis te gebruiken.