Overige faciliteiten

Het park is van alle gemakken voorzien; bekijk de overige faciliteiten

Vakantiepark De Kuilart biedt vele voorzieningen die jouw verblijf compleet maken. Hieronder vind je al onze overige faciliteiten.

Fietsverhuur

Het is leuk om de omgeving rondom het vakantiepark per fiets en boot te verkennen. Je kan bij onze fietsverhuur terecht voor fietsen met versnellingen, e-bikes en kinderfietsen. Je kan jouw fietsen bij de receptie reserveren, daarnaast kan je daar ook een fietskaart aankopen. Bekijk verder ook de flyers van de bezienswaardigheden in de omgeving, zodat je jouw tochtje nog leuker kunt maken.

Internet

Op ons gehele park kan je gebruik maken van internet van KPN. Per kampeerplaats en vaste ligplaats (v.a. 6 meter) ontvang je wifi voor één apparaat tegelijkertijd. Per accommodatie ontvang je wifi voor het max. aantal personen wat in de accommodatie kan verblijven (4, 6 of 8 personen). Wil je extra toegang voor het internet, dan kan je tegen betaling een opwaardeerkaart kopen bij de receptie voor meerdere gebruikers.

Supermarkt

Voor jouw dagelijkse boodschappen, de ochtendkrant, warme broodjes en ook verse jus kan je terecht in onze supermarkt. Bovendien is de supermarkt dagelijks geopend van april tot september. Vanuit jouw vakantiehuis, caravan of boot zo richting de supermarkt voor een heerlijk ontbijt!

Wasserette

In onze wasserette vind je vijf wasmachines, drie drogers en één strijkijzer. Voor gebruik hiervan kan je munten aanschaffen. Dit kan tijdens het voor- en naseizoen bij de receptie. Echter in het hoogseizoen kan dit bij de naastgelegen supermarkt. Bovendien is de wasserette 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

Sanitair

Op het park kan je als camping- of havengast gebruik maken van onze vier gebouwen voor sanitair. De gebouwen zijn voorzien van toiletten, douches, en verschillende wasruimten. In gebouw nummer 2 en 3 vindt je bovendien mindervalide faciliteiten en in gebouw nummer 4 is een familiedouche.

Voor het gebruik van de douches maak je gebruik van een SEP-card aanschaffen bij de receptie of betaalautomaat bij het zwembad.

Speelfaciliteiten

Voor jong en oud zijn er verschillende speelfaciliteiten op ons park. Zo is er een speeltuin waar kinderen in een piratenschip kunnen klimmen, van de kabelbaan af kunnen glijden en zandkastelen kunnen maken op het strandje. Voor een potje voetbal hebben we tegenover de tennisbaan een voetbalveld. Speciaal voor de jeugd is er naast dit sportveld een uitdagende skateramp te vinden en een tafeltennistafel. Alles is het gehele jaar door geopend en gratis te gebruiken.