Privé zalen

Familiedag of zakelijke bijeenkomst in onze privé zalen

Grand Café It Skippershûs heeft diverse privé zalen welke geschikt zijn voor een familiedag of zakelijke bijeenkomst. Daarnaast hebben wij een unieke ligging aan het water en bieden we je een privélocatie voor zowel kleine als grote groepen.

Volledig verzorgen

Je kan jouw dag invulling volledig naar eigen keus inrichten en laten verzorgen door De Kuilart. Bovendien kan je ervoor kiezen jouw dag af te wisselen met een van de activiteiten die wij aanbieden in combinatie met een heerlijke lunch, diner of buffet.

Tip: skûtsjesilen over de Friese meren over met een authentiek skûtsje zal het een typisch Friese dag en uniek tintje geven!

Privé zalen in It Skippershûs

Er zijn drie verschillende zalen beschikbaar in Grand Café It Skippershûs.

Allereerst bevindt zich op de eerste verdieping een zaal geschikt tot 200 personen. Deze zaal heeft rondom uitzicht over het water en heeft een terras, eigen bar en audio- en presentatie.

Daarnaast bevindt zich op de begane grond het grand café geschikt voor circa 120 personen. Bovendien heeft deze ruimte uitzicht over het water, terras aan het water, een eigen bar, kinderhoek, pooltafel en audio- en presentatie. Deze ruimte wordt in overleg verhuurd.

Als laatste is er op de benedenverdieping een zaal geschikt tot 70 personen. Deze zaal heeft een eigen bar, twee pooltafels, vier bowlingbanen en een ballenbak. Dit laatste is uiteraard ideaal voor de kinderen.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de kosten.