Feesten en partijen

Feesten en partijen, bruiloften en vergaderingen

Grand Café It Skippershûs is dé locatie aan het water voor de viering van uw verjaardag, bruiloft of personeelsfeest. We hebben diverse zalen welke geschikt zijn voor feesten en partijen zoals een familiedag als ook een zakelijke bijeenkomst. 

Bovendien kunt u een heerlijk diner, buffet of barbecue combineren met een uur bowlen of een van onze vele georganiseerde activiteiten, zowel activiteiten aan wal of activiteiten op het water. Denk bijvoorbeeld aan een leuk solex tochtje door de Zuidwesthoek van Friesland, of heerlijk uitwaaien tijdens een vaartocht over de Fluessen.

Bestaat uw groep ook uit kinderen. Ook voor de kleintjes hebben wij vertier, er is namelijk een ballenbak, een kinderhoekje en de grote speeltuin buiten op het vakantiepark is altijd gegarandeerd plezier! Heeft u bowlen gereserveerd bij uw partij, dan is het mogelijk om voor de kinderen aan weerszijde van de banen hekjes te krijgen. Zo kunnen ook zij een spare of strike gooien!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze groepsevenementen? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze collega’s van groepsevenementen.

Zij maken uw feest of vergadering graag samen met u tot een succes! Laat u dan ook vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de kosten. Tel. 0514-522221 of evenementen@kuilart.nl.