Bootverhuur

Alles voor de watersportliefhebber bij bootverhuur De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart biedt diverse mogelijkheden voor het huren van een boot. Te denken valt aan een ontspannen tochtje in een sloepje, langs de prachtige stadjes en dorpjes waaronder De Friese Elfsteden. Daarentegen kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een sportieve zeiltocht op de Fluessen. Kortom, er is voor elk wat wils! 

De perfecte watersportplek

Vakantiepark De Kuilart is gelegen in de Zuidwesthoek van Friesland. Deze omgeving is zonder twijfel de perfecte watersportplek, een prachtige omgeving om op het water te ervaren. Daarnaast vindt je in de buurt van De Kuilart een gevarieerde omgeving. Zo kan je een tochtje maken door slingerende vaarten, prachtige kanalen en over grootse meren. Daarnaast vindt je er ook pittoreske steden en dorpen vol cultuur en historie. Het landschap is gevarieerd en daardoor maakt het een prachtige omgeving voor jouw vakantie!

Openingsperiodes

Tijdens het seizoen van 1 april t/m 31 oktober is onze bootverhuur dagelijks geopend van 09:00 – 17:00 uur. Let op: in het laagseizoen zijn er minder boten beschikbaar. In de winterperiode is bootverhuur niet mogelijk. Wil je graag een boot reserveren? Boek hieronder direct je boot online!

Wist je dat bij de bootverhuur tevens ook fietsverhuur aanwezig is? Ga je liever over het land de omgeving verkennen dan kan je jouw fiets ook online reserveren.