Bootverhuur

De Kuilart bootverhuur; alles voor de watersportliefhebber

Vakantiepark De Kuilart biedt diverse mogelijkheden bij de bootverhuur voor het huren van een boot. Te denken valt aan een ontspannen tochtje in een sloepje, langs de prachtige stadjes en dorpjes waaronder De Friese Elfsteden. Daarentegen kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een sportieve zeiltocht op de Fluessen. Kortom, er is voor elk wat wils! 

Watersportplek bij uitstek

Vakantiepark De Kuilart is gelegen in de Zuidwesthoek van Friesland. Deze omgeving is zonder twijfel de watersportplek bij uitstek, een prachtige omgeving om op het water te ervaren. Daarnaast vindt u in de buurt van De Kuilart een gevarieerde omgeving. Zo kunt u een tochtje maken door slingerende vaarten, prachtige kanalen en over grootse meren. Daarnaast vindt u er ook pittoreske steden en dorpen vol cultuur en historie. Het landschap is gevarieerd en daardoor maakt het een prachtige omgeving voor uw vakantie!

Openingsperiodes

Tijdens het seizoen van 1 april t/m 31 oktober is onze bootverhuur dagelijks geopend van 09:00 – 17:00 uur. In de winterperiode is bootverhuur niet mogelijk. Bekijk de openingstijden voor meer informatie.  Wilt u graag een boot reserveren? Dit kan online of via de receptie! 

Wist u dat bij de bootverhuur tevens ook fietsverhuur aanwezig is? Gaat u liever over het land de omgeving verkennen dan kunt u uw fiets reserveren bij de receptie.