Animatieteam

Het animatieteam; activiteiten voor jong en oud

Het animatieteam verzorgt diverse activiteiten voor jong en oud! Deze activiteiten worden verzorgt tijdens de reguliere meivakantie (één week), Hemelvaart en Pinksteren. Maar bovendien ook zes weken in de zomervakantie.

De activiteiten vinden (meestal) plaats in en rondom het recreatiegebouw. Bovendien zijn het gevarieerde activiteiten. Waaronder knutselen, theater, actief sport & spel en verder ook de bingo!

In 2020 bieden wij samen met het team van TOP Recreatie animatie aan. Dit is tijdens:

Deze zomervakantie: In de periode vanaf 4 juli t/m 22 augustus 2020 staat iedere zaterdag de Palingroker uit Koudum voor u klaar bij het plein bij het Grand Café. Vanaf 15.00 uur gaat hij paling roken. U kunt tot 19.00 uur terecht voor het kopen van deze lekkernij. 

Echter in de voorjaars-, herfst- en kerstvakantie bieden wij geen animatieprogramma aan.

Populaire activiteiten

Heeft u een plekje op de camping geboekt? Of komt u daarentegen genieten in een vakantiehuis? Dan bent u daardoor vast nieuwsgierig geworden naar de activiteiten? Om deze reden vindt u hieronder dan ook een aantal voorbeelden, verder kunt u ook onze overige faciliteiten op het park bekijken!

  • Kidsclub Knutselen.
  • Spijkerbroekhangen.
  • Loek & Lot Theatershow.
  • Bubbelvoetbal.
  • Bingo.

Volg ons op Facebook

U vindt een kleine selectie van onze foto’s hieronder. Daarnaast kunt u voor meer foto’s en video’s van de verschillende animatie activiteiten het beste onze Facebook pagina bezoeken.