Animatieteam

Het animatieteam; activiteiten voor jong en oud

Tijdens de reguliere meivakantie (1 week), Hemelvaart, Pinksteren en ook 6 weken in de zomervakantie organiseert ons animatieteam diverse activiteiten voor jong en oud!

De activiteiten van het animatieteam vinden (meestal) plaats in en rondom het recreatiegebouw. Bovendien zijn het gevarieerde activiteiten zoals knutselen, theater, actief sport & spel en uiteraard een bingo!

In 2020 bieden wij samen met het animatieteam van TOP Recreatie animatie aan tijdens de meivakantie 26/4-1/5, Hemelvaartsweekend 21/5-24/5, Pinksterweekend 30/5-1/6 en tijdens de zomervakantie van 12/7-21/8.

In de voorjaarsvakantie, herfstvakantie en kerstvakantie bieden wij geen animatieprogramma aan.

Populaire activiteiten

Heeft u een plaats op de camping of een vakantiehuis bij ons geboekt of komt u gezellig langs met de boot en bent u nieuwsgierig geworden naar de activiteiten. Dan vindt u een aantal voorbeelden hieronder, bekijk daarnaast ook onze overige faciliteiten op het park.

  • Kidsclub Knutselen
  • Spijkerbroekhangen
  • Loek & Lot Theatershow
  • Bubbelvoetbal
  • Bingo

Volg ons op Facebook

U vindt een kleine selectie van onze foto’s hieronder. Voor meer  foto’s en video’s van de verschillende animatie activiteiten kunt u het beste onze Facebook pagina bezoeken.