Animatieteam

Het animatieteam; activiteiten voor jong en oud

Het animatieteam verzorgt diverse activiteiten voor jong en oud! Deze activiteiten worden verzorgt tijdens de reguliere meivakantie (één week), Hemelvaart en Pinksteren. Maar bovendien ook zes weken in de zomervakantie.

De activiteiten vinden (meestal) plaats in en rondom het recreatiegebouw. Bovendien zijn het gevarieerde activiteiten. Waaronder knutselen, theater en actief sport & spel!

Het programma bieden wij aan samen met het team van TOP Recreatie. Hieronder kunt u alvast bekijken wat wij in 2021 aanboden. Het programma voor 2021 is in week 29 t/m week 34 en zullen wij in de loop van het jaar publiceren. Hou deze pagina dan ook in de gaten of download onze gratis app van De Kuilart en blijf op de hoogte van alle activiteiten! (Apple: download “recreatie-app”. Android: download “de kuilart” app).

Recreatieprogramma 2021

In de voorjaars-, herfst- en kerstvakantie bieden wij geen animatieprogramma aan.

Populaire activiteiten

Heeft u een plekje op de camping geboekt? Of komt u daarentegen genieten in een vakantiehuis? Dan bent u daardoor vast nieuwsgierig geworden naar de activiteiten? Om deze reden vindt u hieronder dan ook een aantal voorbeelden, verder kunt u ook onze overige faciliteiten op het park bekijken!

  • Kidsclub Knutselen.
  • Luchtkussen.
  • Loek & Lot Theatershow.
  • Bubbelvoetbal.
  • Flyboarden.

Volg ons op Facebook

U vindt een kleine selectie van onze foto’s hieronder. Daarnaast kunt u voor meer foto’s en video’s van de verschillende animatie activiteiten het beste onze Facebook pagina bezoeken.