Sport en spel

Activiteitenprogramma animatie

Gedurende het hoogseizoen wordt er een activiteitenprogramma aangeboden voor onze jonge vakantiegasten. De activiteiten zijn gericht op kinderen tot ongeveer 14 jaar. In de ochtend kan er worden geknutseld, in de middag en avond wordt er een sport- en/of spelactiviteit georganiseerd en aan het einde van de middag is er kindertheater.

Het activiteitenprogramma is een aanvulling op de leuke en sportieve activiteiten die (op eigen gelegenheid) ondernomen kunnen worden in de prachtige omgeving van De Kuilart, zoals wandelen, fietsen, vissen en uiteraard het watersporten. Maak kennis met zeilen, surfen, suppen of maak een mooie tocht met een sloep over de Friese meren.

Naast de activiteiten op het park zelf kan je er ook op uit. Vaar mee op een zeilpraam, bezoek het Sybrandy’s Speelpark in Oudemirdum of ontdek de mooie wandelroutes van het Rijsterbos.

Vakantiepark De Kuilart biedt geen grootschalig animatie programma aan wat gericht is op grote activiteiten, zoals musicals, grote spelshows, bingo’s en disco’s. Tevens beschikt het park niet over een eigen plek voor de jeugd. Het activiteitenprogramma wordt aangeboden in de drukste weken van de zomervakantie en is gericht op kinderen in de leeftijd van 3 t/m 14 jaar.