Op het park

Vakantiepark De Kuilart heeft een breed scala aan faciliteiten op het park om jou vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Van supermarkt tot bootverhuur, grand café en bowlingbaan, wij willen dat je tijdens jou verblijf niets te tekort komt en terug zult kijken op een heerlijk verblijf!

Allereerst hebben wij een prachtig grand café waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. Ook is er een snackbar met afhaalmaaltijden en pizza’s. In het zwembad vermaken de kinderen zich iedere dag, zowel in het binnenzwembad als het open zwemwater in de naastgelegen speeltuin!

Door de ligging aan de Friese meren is ons vakantiepark uitermate geschikt voor watersport, bovendien is het volgen van zeilcursussen een absolute aanrader. Friesland is het mooiste vanaf het water, maar ook op de fiets is het genieten! De Zuidwesthoek van Friesland heeft prachtige fietspaden die jou het gevarieerde landschap laten zien en je bovendien door prachtige stadjes laat gaan.

Actief vermaak? Er is genoeg te doen op De Kuilart. Kijk eens bij onze activiteiten. Zowel voor de vakantieganger als voor groepen.