Op de camping met Hemelvaart

Kom naar Vakantiepark de Kuilart met Hemelvaart!

Kom met hemelvaart kamperen op Vakantiepark de Kuilart! Je kan bij ons op de camping kamperen met de Hemelvaart op kampeerplaatsen aan het water. De waterrijke omgeving is ideaal voor een onvergetelijke vakantie! In Zuid West Friesland kan je prachtig fietsenwandelen, vissen en vooral watersporten.

Volop vertier tijdens het Hemelvaart weekend op de camping

Tijdens een Hemelvaart weekend weg kan je uitstekend kamperen op Vakantiepark de Kuilart. De Kuilart in Friesland is een 5 sterren vakantiepark en heeft een ANWB Best camping onderscheiding! Ofwel je komt bij ons park niets tekort als je met Hemelvaart komt kamperen op Vakantiepark de Kuilart. Zo heb je onbeperkt toegang tot ons overdekte zwembad met 3 coole glijbanen.

Verschillende type kampeerplaatsen

Je kan kiezen uit drie verschillende typen kampeerplaatsen. Heb je genoeg aan alleen een stroomvoorziening of heb je liever de luxe van een comfort plaats? Voor nog meer comfort hebben we zelfs een aantal plaatsen met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij jou past!

Hemelvaart weekend weg reserveren

Het Hemelvaart weekend is een populaire kampeervakantie en in die periode is het dan ook gezellig druk op Vakantiepark De Kuilart. Wij raden je aan om te reserveren. Via de website kan je direct het Hemelvaart weekend arrangement online reserveren. Voor online reserveringen berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen je graag!