Op de camping met Hemelvaart

Kom naar de Camping de Kuilart met Hemelvaart!

Kom met hemelvaart kamperen op Camping de Kuilart! U kunt bij ons op de camping kamperen met de Hemelvaart op ruime kampeerplaatsen aan het water. De waterrijke omgeving is ideaal voor een onvergetelijke vakantie! In Zuid West Friesland kunt u prachtig fietsenwandelen, vissen en vooral watersporten.

Volop vertier tijdens het Hemelvaart weekend op de camping

Tijdens een Hemelvaart weekend weg kunt u uitstekend kamperen op Camping de Kuilart. De Kuilart in Friesland is een 5 sterren camping en heeft een ANWB Best camping onderscheiding! Ofwel u komt bij ons park niets tekort als u met Hemelvaart komt kamperen op Camping de Kuilart. Zo organiseert ons recreatieteam tijdens het Hemelvaart weekend verschillende activiteiten en heeft u onbeperkt toegang tot ons overdekte subtropische zwembad.

Verschillende type kampeerplaatsen

U kunt kiezen uit drie verschillende typen kampeerplaatsen. Heeft u genoeg aan alleen een stroomvoorziening of heeft u liever de luxe van een comfort plaats? Voor nog meer luxe hebben we zelfs een aantal plaatsen met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij u past!

Hemelvaart weekend weg reserveren

Het Hemelvaart weekend is een populaire kampeervakantie en in die periode is het dan ook gezellig druk op Vakantiepark De Kuilart. Wij raden u aan om te reserveren. Via de website kunt u direct het Hemelvaart weekend arrangement online reserveren. Voor online reserveringen berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!