Moederdag op De Kuilart

Een verwenweekend voor de liefste moeders!

Geniet van een compleet weekend met speciale moederdag voordelen. In het  weekend van 8 t/m 11 mei 2015 biedt De Kuilart een speciaal moederdag verwen weekend aan. Doe uw moeder dit weekend cadeau en leg uw moeder in de watten.  Even helemaal weg met de familie of het gezin en samen genieten van de lente.  Welke moeder wil nou niet haar kroost om zich heen voor een heel weekend lang?! Geef uw moeder daarom een verwenweekend bij De Kuilart.

Verwenweekend arrangement is inclusief:

  • gratis kopje koffie/thee met een gebakje voor het hele gezin (op zaterdag of zondag);
  • ontbijtmand voor het hele gezin op zondag;
  • voor moeder gratis toegang tot de sauna;
  • voor het hele gezin gratis toegang tot het overdekte zwembad.

Maak het weekend compleet:

  • Met een fietstocht langs de Friese wateren en door de Gaasterlandse Bossen. U huurt al een fiets zonder versnellingen voor      € 5,50 per dag of met versnelling voor € 6,50 per dag.
  • Of door op zondag 10 mei mee te zeilen op een Fries skûtsje voor € 10,50 per persoon.

Tarieven

De tarieven voor het verwenweekend treft u onder aan deze pagina. U kunt zelf kiezen uit alle types bungalow  of kampeerplaatsen. De arrangement aanbiedingen zijn te reserveren tot 1 mei 2015 en gelden tijdens het weekend van 8 t/m 11 mei. Reserveringen na 1 mei kunnen geen aanspraak meer maken op deze aanbieding en de aanbieding geldt op basis van beschikbaarheid.

Een ruime keuze uit verschillende type bungalows

[rental-objects] [rental-object post=”426″ title=”Boek nu!”]De budget bungalows van Vakantiepark De Kuilart zijn uitgerust met alle basis benodigdheden, gezellig ingericht, mooi vrijstaand en daarnaast heeft het type budget water schitterend waterzicht. Kortom een mooie uitvalbasis voor een heerlijke vakantie! [/rental-object][rental-object post=”126″ title=”Boek nu!”]De comfort bungalows van Vakantiepark De Kuilart zijn van binnen geheel gerenoveerd en hebben een veranda met een buiten haart om heerlijk sfeervol buiten te zitten. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, die nog niet kunnen zwemmen! [/rental-object][rental-object post=”370″  title=”Boek nu!”] De luxe bungalows van Vakantiepark De Kuilart staan direct aan het water en zijn van alle gemakken voorzien. Of kies voor meer wellness faciliteiten. Volop genieten van Friesland me een prachtig uitzicht over het binnenwater van De Kuilart! [/rental-object] [/rental-objects]