Meivakantie Friesland

Vakantie vieren in het waterrijke Friesland!

Verblijf tijdens de meivakantie in het zuidwesten van Friesland. Komt u met uw familie, vrienden of met uw partner? Voor elk gezelschap hebben wij een passende woning beschikbaar. Of u nu aan het water verblijft of niet, ten allen tijde kunt u genieten van de prachtige omgeving die Vakantiepark De Kuilart te bieden heeft.

Maak lange wandelingen in de Gaasterlandse bossen of maak een fietstocht langs de knooppunten in Zuid-west Friesland. Is het weer iets minder mooi? Ook dan kunt u zich prima vermaken in ons subtropische zwembad of daag elkaar uit met een potje bowlen op onze bowlingbaan.

Tijdens de meivakantie wordt er ook van alles georganiseerd door het animatieteam. Kom naar de knutself frutsel, doe mee met de activiteiten en ga voor het slapen nog langs Loes en Lot voor een verhaaltje. Uiteraard mag een bezoek aan de bingo niet ontbreken, een leuk uitje met het hele gezin!

Evenementen in mei

Tijdens de eerste zonnige dagen van het jaar zijn er volop evenementen en activiteiten rondom Vakantiepark De Kuilart te bezoeken. Op onze activiteitenpagina vindt u het actuele aanbod uit de directe omgeving.

Verken Friesland vanaf het water

Friesland is het mooist vanaf het water. Daarom zit u bij De Kuilart altijd goed! Tussen de grote Friese Meren gelegen, verkent u Friesland met uw eigen boot of met één van onze boten. Lees hier alles over onze valken, sloepen en andere type boten.

Nog nooit gezeild maar heeft u dit altijd al willen doen? Tijdens de meivakantie worden er diverse zeillessen voor jong en oud gegeven. Stap met uw gezin in een valk of laat de kinderen kennismaken met het zeilen in een optimist. Bekijk hier de mogelijkheden.

  meivakantie Friesland   Vakantie Friesland Vakantie aan het water

Met uw gezin in een mooie chalet of villa verblijven

Of u nu in een chalet, bungalow of villa verblijft, De Kuilart heeft voor ieder wat wils! Geniet van de buitenopenhaard van de Veranda bungalow, of verblijf in een Water villa. Check onze accommodatiepagina en kies direct uw ideale vakantieverblijf.

Kamperen tijdens de meivakantie in Friesland

Het kampeerseizoen begint pas echt in de meivakantie. Wat is er nu leuker dan met uw caravan, camper of tent direct aan het open water te staan? Bekijk hier de mogelijkheden voor het kamperen tijdens de meivakantie. Wilt u liever langer van het kampeerseizoen genieten? Bekijk dan onze (voor)seizoensplaatsen eens.