Liggeldbetaalautomaat & SEP-card

Liggeldbetaalautomaat

Er is een liggeldbetaalautomaat bij het zwembad geïnstalleerd. Als passant kan je nu zelf liggeld betalen met jouw pinpas (uit de automaat komt een sticker). De functie van havenmeester blijft gewoon bestaan en je kan bij hem terecht voor al jouw vragen of rechtstreeks bij hem (contant) betalen kan ook.

SEP-card

Ons douchesysteem werkt met een SEP-card. In elke douche bevindt zich een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven (€ 0,02 per 10 sec. douchen). Met deze SEP-card kan je ook de elektriciteit (€ 1,50 per 2 kWh) en het water (€ 0,50 per ± 100 liter) afnemen.

Je kan een SEP-card aanschaffen en opwaarderen bij de liggeldbetaalautomaat bij het zwembad en bij de receptie. De aanschafprijs is € 5,00 per kaart, je hebt dan direct een tegoed van € 5,00 op de kaart staan. Bij de receptie kan je zowel met de pin als contant betalen en bij de liggeldbetaalautomaat kan je alleen pinnen. Daarnaast bevinden zich in alle sanitair gebouwen SEP-card opwaardeerstations waar je met contant geld kunt opwaarderen.

Bij toeristisch kamperen is vijf minuten douchen per persoon per dag inclusief (uitgezonderd maand arrangementen, voorseizoen, seizoen, naseizoen en jaarplaatsen) .

Uiteraard zien wij graag dat je de kaart weer inlevert bij onze receptie. Resttegoed wordt niet retour gegeven maar je mag de kaart natuurlijk ook houden voor een volgend bezoek. Wist je dat je de kaart ook in andere jachthavens kunt gebruiken, kijk voor meer informatie op www.jachthavenbetaalkaart.nl.