Last minutes

Voordelig op vakantie, boek nu een van de last minutes op De Kuilart

Bekijk hieronder onze beste last minutes, mooie vakantie deals voor een heerlijke vakantie in Friesland! En krijg verrassend veel terug voor zo’n lage prijs! Denk aan gratis toegang tot het zwembad, waar u of uw kinderen heel kunnen genieten. Daarnaast bieden ons animatieteam ook een superleuk animatieprogramma tijdens de drukste schoolvakanties. 

Bovendien is De Kuilart ook zeker het vakantiepark voor watersport. U kunt dan ook in het laagseizoen uw sloep arrangement boeken. Heerlijk genieten in een huisje en uw sloep voor de deur. En dat voor een hele aantrekkelijke prijs!

Erop uit met de kinderen? Dan bieden wij u het jonge gezinnen arrangement! Een korting van maar liefst 20% in het laagseizoen om lekker te genieten met het gehele gezin. Ook geldig voor opa en oma met de kleinkinderen. 

Bent u 55+ en wilt u de omgeving van Zuidwest Friesland wellicht op de fiets ontdekken? Dan kunt u bij ons een huisje huren met 20% senioren korting (max. 2 personen) en heerlijk genieten van onze prachtige omgeving!

Een fiets huren? Dat kan uiteraard ook bij ons fietsverhuur. Maar voor de echte fietsliefhebbers hebben wij ook een speciaal fiets arrangement. Huur een accommodatie en ontvang gratis fietsen!

Bovenstaande doorlopende acties vindt u hieronder weergegeven.