Kinderfeestje De Kuilart

Kinderfeestje arrangement met bowlen of zwemmen

Is uw zoon of dochter jarig en bent u nog op zoek naar een leuke activiteit voor het kinderfeestje? Kies voor een leuke activiteit zoals een kinderfeestje waarbij de kinderen heerlijk kunnen gaan zwemmen of bowlen.

Kinderfeestje bowlen

Genieten van een uur bowlen met in de tussentijd een glaasje fris. Zijn de kinderen nog wat jonger? De banen zijn in te stellen met hekjes. Uiteraard is het arrangement inclusief patat met een sausje en eventueel ook met een kroket/frikandel en ijsje waar ze voor of na het bowlen van kunnen genieten.

Kinderfeestje zwemmen

De kinderen laten plonsen in het zwembad tijdens het feestje, dit kan met het kinderfeestje zwemmen. Tijdens het zwemmen een lekker ijsje en het feestje beginnen of eindigen met patat met een sausje, eventueel een kroket/frikandel, en een glaasje fris.

Prijzen kinderfeestje

Het kinderfeestje arrangement is te reserveren voor € 7,50 per persoon. Deze prijs is inclusief bowlen (1 uur) of zwemmen, patat met een sausje, een glaasje fris, een ijsje. En voor € 1,50 per persoon extra kunnen de kinderen ook nog genieten van een kroket of frikandel.

Reserveren

U kunt uw kinderfeestje reserveren via 0514-522221 of mail naar info@kuilart.nl.