Kindercamping Friesland

Volop plezier voor jou en jouw kinderen!

Kindercamping Friesland is gelegen in het prachtige Friesland. De Kuilart is een prachtige locatie voor een vakantie samen met jouw kinderen.

Ben je op zoek naar een Kindercamping in Friesland? De Kuilart is één van de mooiste kindercampings in Friesland. Kamperen op De Kuilart in Friesland is een ervaring van vrijheid, vriendelijkheid en het maken van nieuwe kennissen. De Kuilart is eersteklas en heeft talrijke voorzieningen waardoor jij en jouw kinderen zich ook op de camping zelf prima kunnen vermaken.

Faciliteiten voor kinderen

Op De Kuilart hoef je je niet te vervelen! Er is een heerlijk binnenzwembad met lange glijbaan waar jij en jouw kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Buiten, direct bij het zwembad is een mooi speelstrand. Je ligt heerlijk op het strandje met een boek terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin met grote piratenboot. Verder is hier een voetbalveld, skateramp en tafeltennistafel.

Animatie in de vakantie

Tijdens de vakantie biedt Vakantiepark De Kuilart een leuk en veelzijdig animatieprogramma aan. Er worden veel spellen gedaan maar ook bijna iedere ochtend geknutseld. En of dat nog niet genoeg is, kun je ook meezeilen op een praam of proberen te flyboarden!

Zeillessen Friesland

Ga je op vakantie naar Friesland, dan hoort watersport er bij. Op een laagdrempelige manier geeft Vakantiepark De Kuilart optimistles, valkles en surfles. In een paar dagen leer je de kneepjes van het vak in een ongedwongen sfeer.

‘Fantastische leuk camping!’

Recreatiepark De Kuilart is een hele gezellige, maar vooral sfeervolle camping met heel vriendelijk personeel, alle benodigdheden zijn er op deze camping aanwezig, die ervoor zorgen dat je voor een heerlijke relaxte of sportieve fantastische vakantie kunt kiezen, de ligging is super zo aan het Fluessenmeer, leuke boottochtjes kun je maken of leren zeilen of surfen of vissen, je kunt er zwemmen en er is zelfs een strandje, ook bij wat minder goed weer kan je gebruik maken van div. faciliteiten zoals het overdekt zwembad of bowlingcentrum. Een echte aanrader is het restaurant ouderwets heerlijk veel div. keuze aan groente, waar zie je dit nog vandaag de dag bij div. restauranten echt heerlijke keuken! Supermarktje, wasserette. Leuke fietsroutes verkrijgbaar bij de receptie en andere leuke trips. (Familie Alkema)

Klik hier voor meer informatie over kamperen op Vakantiepark De Kuilart. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen of zelf rechtstreeks online boeken via deze website.