Kerstvakantie Friesland

Kerstvakantie vieren in het prachtige Friesland!

Verblijf tijdens de kerstvakantie in het zuidwesten van Friesland. Kom tijdens de koude winterdagen met uw familie, vrienden of met uw partner verblijven op vakantiepark De Kuilart. Voor elk gezelschap hebben wij een vakantiehuis in de kerstvakantie beschikbaar. Of u nu aan het water verblijft of niet, ten allen tijde kunt u genieten van de prachtige omgeving die Friesland te bieden heeft.

Kerstvakantie

Tijdens de vrije dagen rondom kerst en oud en nieuw lekker genieten van de mooie Friese natuur en verblijven in een mooi vakantiehuis? De Kuilart heeft bungalows, luxe watervilla’s, appartementen en nog veel meer verblijfsmogelijkheden dus voor iedereen een passend verblijf. Breng een bezoek aan een aantal van de sfeervolle Friese elf steden. Of wandel tijdens de winterdagen in de bossen van Gaasterland. Op het park zelf is een verwarmd binnenzwembad met lange glijbaan. In ons gezellige Grand café doet u een drankje of schuift u aan voor een heerlijk kerstdiner op tweede kerstdag. Of kom een avond bowlen, gezelligheid gegarandeerd!

Feestdagen

Vier het kerstdiner met de familie in een knus vakantiehuis aan het water. Wilt u de drukte van de stad ontvluchten? Huur een vakantiehuis of appartement met Oud & Nieuw in Friesland en geniet van een rustig uiteinde van het jaar! En u mag uw hond gewoon meenemen. Lekker genieten in uw accommodatie, van de prachtige omgeving, maak een winterwandeling door de Gaasterlandse bossen of een andere leuke winter activiteit.