Septembermaand Arrangement

Lekker ontspannen tijdens de maand september in Friesland

Vakantiepark De Kuilart heeft alles in huis voor een fijne septembermaand kamperen in Friesland! Want het weer in september is soms zelfs mooier dan in de zomervakantie. Bent u niet aan de vakanties gebonden? Wat is er dan lekkerder dan heerlijk na zomeren in Friesland. Kom nog genieten van de laatste zomerse dagen, de rust op het water en de gezellige terrassen in Zuidwest Friesland. Speciaal tijdens de maand september heeft De Kuilart een aantrekkelijk arrangement voor u.

Zo plaatst u uw caravan of tent maar één keer en daarna heeft u er geen omkijken meer naar. Hierdoor kunt u volop genieten van de prachtige omgeving van De Kuilart. In deze maand zijn de faciliteiten zoals het grand café, het zwembad en de bootverhuur geopend. Zodoende profiteert u van de vele mogelijkheden op het park. Maar u vindt er wel de rust van de nazomer. Wij hebben een aantrekkelijk tarief voor u voor deze maand.

De Kuilart is een vijfsterren park met vele faciliteiten. Een greep:

  • Ten eerste zijn er watersport mogelijkheden in overvloed. Zo kunt u diverse boten huren. Privé zeilles nemen voor u of het hele gezin. En praamzeilen op een authentieke Friese zeilpraam.
  • Maar ook een recreatiewater met strand en zonneweide.
  • Bovendien een modern en sfeervol grand café met een zeer diverse kaart.
  • En niettemin een prachtig binnenzwembad met lange glijbaan.
  • Daarnaast een ruime keuze en een diversiteit aan mooie kampeerplaatsen om te kamperen.
  • En tenslotte zal de waterrijke omgeving zorgen voor een onvergetelijke maand in Friesland!

Prijzen en periodes

Bekijk de kampeerarrangementen voor meer informatie over de periode en prijs van het Hemelvaart arrangement. Wilt u het arrangement boeken, neem dan contact op met de receptie.