Pasen Arrangement

Start het kampeerseizoen met het Pasen arrangement op De Kuilart

Krijgt u in het voorjaar ook weer de lente- en kampeerkriebels? Kom dan met uw gezin of partner Pasen in Friesland vieren! Daarmee wordt het startschot gegeven voor het kampeerseizoen voor de fervente kampeerders. Bovendien hebben wij bij Vakantiepark De Kuilart volop mogelijkheden om heerlijk te genieten tijdens Pasen. Zo kunt u indien het wat minder weer is genieten van ons binnenzwembad. Maar aan de andere kant kunt u bij mooi weer bijvoorbeeld een boot huren.  Kortom, kom kamperen met Pasen en geniet daarmee van een geweldige tijd op De Kuilart!

Pasen arrangement

Pasen is de eerste vakantie in het nieuwe kampeerseizoen. Daarom willen wij het seizoen goed beginnen en bieden wij net als ieder jaar een speciaal Pasen kampeerarrangement aan. Kom en geniet samen van het extra lange weekend op de camping. Vergeet dan vooral ook niet om onze paasbrunch te reserveren op eerste of tweede Paasdag en geniet zo optimaal van de Pasen!

Waarom kamperen tijdens de Pasen?

  • Ten eerste kunt u voordelig kamperen op ons vijfsterren Vakantiepark De Kuilart. Kies voor het aantrekkelijke geprijsde arrangementen en geniet van een heerlijke vakantie in Friesland.
  • Bezoek de leukste camping van Friesland, waar kinderen zich helemaal zullen vermaken in de speeltuin.
  • Verder hebben wij nog veel meer voorzieningen! Of het nou mooi weer of slecht weer is, tijdens Pasen is er altijd genoeg te doen!
  • Vooral het overdekte zwembad zal hier aan bijdragen. Compleet met glijbaan, stroomversnelling en kinderbad is dit een grote hit.
  • Of kom gezellig een avondje bowlen, altijd leuke activiteit ook bij minder weer.
  • Heeft u bovendien zin in warme broodjes ’s ochtends bij het ontbijt? In de ruim gesorteerde supermarkt op het park zijn iedere dag warme broodjes te krijgen.
  • Verder kunt u de sfeer en de heerlijke gerechten proeven in ons grand café. Bij ons heeft u ruime keuze uit gerechten.
  • Wij hebben niet alleen veel te bieden op het park, maar ook de omgeving is schitterend. Zo is Friesland in 2017 uitgeroepen tot de fietsprovincie van Nederland.

Prijzen en periodes

Bekijk de kampeerarrangementen voor meer informatie over de periode en prijs van het Pasen arrangement.