Junimaand Arrangement

Blijf een maand kamperen in juni!

Vakantiepark De Kuilart heeft alles in huis voor een top vakantie in Friesland! De Kuilart biedt ontspanning, een rustige omgeving en u kunt  genieten van de diverse activiteiten en vele voorzieningen op het park. Ook kunt u hier een geweldige watersportvakantie beleven. Niet gebonden aan de vakantieperiodes? Dan hebben wij speciaal in juni een aantrekkelijk juni maand arrangement om te kamperen voor u.

Zo plaatst  u uw caravan of tent één keer en heeft u er geen omkijken meer naar. Daarna kunt u volop genieten van de prachtige omgeving van De Kuilart. In deze maand zijn de faciliteiten namelijk 7 dagen in de week geopend. Zodoende profiteert u van de vele mogelijkheden op het park, voordat de echte drukte begint. Wij hebben een aantrekkelijk tarief voor u in deze maand.

De Kuilart is een vijfsterren park met vele faciliteiten

  • Ten eerste zijn er watersport mogelijkheden in overvloed. Zo kunt u diverse boten huren, privé zeillessen nemen of een zondag praamzeilen op een authentieke Friese zeilpraam.
  • Maar ook een recreatiewater met strand en zonneweide.
  • Bovendien een modern en sfeervol grand café met een zeer diverse kaart.
  • En niettemin een prachtig binnenzwembad met lange glijbaan.
  • Daarnaast een ruime keuze en een diversiteit aan mooie kampeerplaatsen om te kamperen.
  • En tenslotte zal de waterrijke omgeving zorgen voor een onvergetelijke junimaand in Friesland!

Prijzen en periodes

Bekijk de kampeerarrangementen voor meer informatie over de periode en prijs van het junimaand arrangement. Wilt u het arrangement boeken, neem dan contact op met de receptie.