Hemelvaart-Pinksteren Arrangement

Hemelvaart-Pinksteren arrangement: 13=9

Vind je één weekend te kort? Tijdens Hemelvaart en Pinksteren bieden wij een speciaal kampeerarrangement aan: 13=9!. Zo profiteer je van een extra lange vakantie. Je komt 13 nachten kamperen en betaalt slechts 9! 

5 sterren faciliteiten op het park

Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Zo heeft het park alles in huis voor een prachtige vakantie. De camping biedt verschillende kampeerplaatsen. Er zijn mooie plekken aan het water, kampeerplekken met eigen sanitair en ook kindvriendelijke plekken (niet aan het water). Verder maken de vele faciliteiten op het park het plaatje compleet. Wat dacht je van het zwembad met maar liefst drie glijbanen! Geniet in het grand café van een heerlijke maaltijd. En ontdek de waterrijke omgeving per boot. Huur een boot bij onze bootverhuur op het park of ga mee praamzeilen. Een echte Friesland beleving!

Omgeving de Kuilart

Maar ook de omgeving is perfect voor een fijne vakantie. Naast watersporten, kun je er prachtig wandelen en fietsen. Vissers kunnen een hengel uitgooien. Verder vind je in de directe omgeving van De Kuilart ook maar liefst drie Elfstedenstadjes. Allen met hun eigen karakter en een bezoek waard; Hindeloopen, Stavoren en Workum. Maar ook Bolsward en Sneek ligen op een steenworp afstand. Naast een Friese citytrip kun je ook prachtig fietsen, wandelen en zelfs solexen door de Gaasterlandse bossen. Een uniek stukje natuur waar de prachtige bossen afgewisseld worden door sfeervolle dorpjes en uitzichten op het IJsselmeer. Ga een dagje naar één van de strandjes. Ontzettend kindvriendelijk omdat het water lang ondiep is. Verder vind je er ook vaak leuke speeltoestellen en gezellige terrassen. Kortom, Een lang Hemelvaart-Pinksterenarrangement is een goed idee! Je verveelt je geen moment!

Waarom kamperen op De Kuilart?

  • Volop waterpret in het overdekt zwembad met maar liefst drie glijbanen!
  • De vele speelfaciliteiten op het park.
  • Volg zeillessen of surfcursus bij de surfschool.
  • Dagelijks verse broodjes bij de supermarkt voor een heerlijk ontbijt.
  • Een gezellig en sfeervol grand café met een zeer diverse kaart.
  • En een terras direct aan het water met prachtig uitzicht.

Prijzen en periodes

het Hemelvaart-Pinkster arrangement bieden wij aan tegen een extra voordelig tarief; 13 = 9! Aankomstdag is 8 mei en vertrekdag 21 mei.