Kamperen Pinksteren

In Friesland kamperen tijdens Pinksteren op een best erkende camping?

Beleef ons kamperen Pinksteren arrangement op Vakantiepark De Kuilart in Friesland! Genieten van vele activiteiten, diverse voorzieningen en een geweldige watersportvakantie? Het park heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen maar ook om te watersporten als de temperaturen het al toelaten. De prachtige omgeving zal zorgen voor een onvergetelijk Pinksterweekend in Friesland!

Hieronder vindt je een aantal punten waarom de Pinksteren bij ons op De Kuilart het allerleukste is:

  • Comfortabel verblijf met top voorzieningen tegen een aantrekkelijk tarief.
  • Een overdekt zwembad voor ontspanning en plezier voor jong en oud.
  • Kinderen vermaken zich helemaal in de speeltuin of op een veldje met speeltoestel.
  • Allerhande sportieve buiten activiteiten mogelijk, zoals op de tennisbaan, het voetbalveld en de skatebaan.
  • Vier bowlingbanen, ook geschikt voor jonge kinderen.
  • Watersport mogelijkheden in overvloed, zoals zeillessen, boten huren en meezeilen op een authentiek Friese zeil praam.

Prijzen voor kamperen met Pinksteren

Tijdens de Pinksteren bieden wij een kampeerarrangement aan. Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen, 1 kampeer- en vervoermiddel. Maar excl. toeristenbelasting van € 1,25 p.p.p.n. en € 15,00 voorkeurskosten. Ieder extra persoon: € 7,00 per nacht.

Kamperen tijdens Pinksteren op onze vijf sterren camping

Met jouw eigen tent, (vouw)caravan of camper naar de camping en kom kamperen met Pinksteren. Via de onderstaande link kan je het Pinksteren arrangement in Friesland direct online reserveren. Voor online reserveringen berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. Wij helpen je graag!