Kamperen Hemelvaart

Een lekker lang weekend kamperen tijdens Hemelvaart op een vijf sterren vakantiepark?

Vakantiepark De Kuilart heeft alles in huis voor een prachtig Hemelvaart weekend kamperen!

De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Het vakantiepark heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral om te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijk Hemelvaart weekend in Friesland! De camping biedt ruime plaatsen. Er zijn mooie plekken aan het water en ook plekken met eigen sanitair. De faciliteiten op het park maken het plaatje compleet. In het Skippershûs kan je terecht voor een heerlijke maaltijd. Natuurlijk kan je de omgeving ook per boot ontdekken. Huur een boot of ga mee op een zeilpraam.

Om een goed beeld te krijgen van ons vakantiepark hebben we wat pluspunten voor je op een rijtje gezet:

Prijzen voor kamperen met de Hemelvaart

Met het Hemelvaartsweekend bieden wij een kampeerarrangement aan. Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen, 1 kampeer- en vervoermiddel. Maar excl. toeristenbelasting van € 1,25 p.p.p.n. en  € 15,00 voorkeurskosten. Ieder extra persoon: € 7,00 per nacht.

Kamperen tijdens de Hemelvaart op ons vijf sterren camping

Met jouw eigen tent, (vouw)caravan of camper naar de camping en kom kamperen met de Hemelvaart. Via de onderstaande links kan je het Hemelvaart arrangement in Friesland direct online reserveren. Voor online reserveringen berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. Wij helpen je graag!