Kampeerplaatsen zomervakantie Friesland

Leukste kampeerplaatsen zomervakantie Friesland

Op zoek naar kampeerplaatsen voor de zomervakantie Friesland? De Kuilart is de mooiste camping van Friesland waar je de  leukste kampeerplaatsen vindt. Van mooie ruime plaatsen aan het water tot beschutte plekjes dicht bij de speeltuin en het zwembad. Zo hebben wij kampeerplaatsen voor ieder wat wils. Kom genieten van een heerlijke vakantie op een 5 sterren camping met vele faciliteiten zoals onze eigen bootverhuur en heerlijk grand café. Boek nu online jouw kampeerplaats voor de zomervakantie in Friesland!

Kampeerplaatsen zomervakantie Friesland    Camping zomervakantie Friesland    Kamperen aan het water zomervakantie Friesland

Ruim aanbod aan kampeerplaatsen voor de zomervakantie

Wil je graag kamperen in de zomervakantie? Kom met jou eigen tent, vouwwagen, camper of caravan en geniet van onze mooie kampeerplaatsen. Je kan kiezen uit de volgende kampeerplaatsen:

  • Zoek je een eenvoudige en prijsbewuste kampeerplaats? Wij hebben Standaard plaatsen van 70m2 met stroom. Deze plaatsen zijn centraal gelegen op het park en dicht bij de faciliteiten.
  • Wil je de keuze uit extra grote plaatsen of bijvoorbeeld direct aan het water zitten? Onze Comfort plaatsen zijn 80m2, 100m2 of 120m2. Deze plaatsen zijn voorzien van stroom, water, afvoer en CAI-aansluiting.
  • Graag ervaren hoe het is om comfortabel te kamperen in Friesland? Dan is een Kampeerplaats Comfort met privé sanitair een echte aanrader! Je privé sanitair biedt jouw extra comfort.
  • Met de camper op pad? Hier hebben wij speciale plaatsen voor. Extra voordelige plaatsen op het A-Veld of plaatsen met prachtig waterzicht op het C-Veld.
  • Kom je met een klein tweepersoons tentje? Dan hebben wij ten slotte een trekkersveld. Deze hebben ofwel een stroomvoorziening of waterzicht zodat je de boot er dichtbij kunt aanmeren. Heb je interesse, dan kan je deze plaatsen met uitzondering van het trekkersveld telefonisch boeken 0514-522221.

Vind je ideale kampeerplaats