Jachthaven kindvriendelijk

Genieten op en om het water bij onze Kindvriendelijke Jachthaven!

De echte liefhebber van watersport moet in zijn leven minstens één keer een vakantie in Friesland hebben doorgebracht. Want nergens anders dan op het Friese water vindt je alle elementen die een vakantie doen slagen. Onze jachthaven, met tevens een zwembad, is geheel kindvriendelijk en is zonder twijfel dé watersportplek bij uitstek.

De jachthaven bij Vakantiepark De Kuilart is een prima basis voor uw boottochten in de omgeving van Koudum. Onze jachthaven ligt direct aan de Friese meren. Ook het IJsselmeer is maar vier kilometer van de jachthaven verwijderd.

De Kuilart beschikt over een grote jachthaven. Ideaal voor passanten die het gezellige dorp Koudum willen bezoeken. Maar liefst 700 meter steiger is direct beschikbaar voor het aanmeren van jouw boot!

Onze kindvriendelijke jachthaven is door de ANWB gekwalificeerd met 5 sterren.  Die kwalificatie betreft niet alleen de brede, comfortabele steigers en de uitstekende vaarmogelijkheden, maar ook de voorzieningen. Zo is er een botenkraan en een trailerhelling. Verder beschikt de jachthaven over brandstofpompen, afvalwaterinname, toiletvoorzieningen en elektra- en wateraansluitingen op de steiger.

Naast vaste ligplaatsen heeft de jachthaven ook ruim plaats voor passanten. Maar liefst 700 meter steiger is direct beschikbaar voor het aanmeren van jouw boot.

Kom ook genieten bij onze kindvriendelijke jachthaven!

Ideaal voor kinderen! Wij hebben dit jaar voor het eerst een ligplaats hier. De kinderdouche en wc en familiedouches vinden we ideaal met meer dan genoeg ruimte zodat je spullen niet natspetteren. De sfeer op de haven en camping ervaren we als gemoedelijk. Onze kinderen van 3 en 5 kunnen gerust alleen naar het toilet en broodjes halen. Wij herkennen geen wachttijden bij winkel of lege wc papierhouders. Over het restaurant kunnen we niet oordelen omdat we behoudens een ijsje hier geen gebruik van hebben gemaakt. Het zwembad is ideaal, vooral op regenachtige dagen als het zeilen voor de kinderen minder aanlokkelijk is ;-). (Margriet)

Voor meer informatie over de jachthaven van Vakantiepark De Kuilart klik hier. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen.