Jachthaven bemiddeling

Samenwerking met Beekhuis Yachtbrokers

Vakantiepark De Kuilart werkt samen met Beekhuis Yachtbrokers. Willem Beekhuis is een beëdigde en gecertificeerde jachtmakelaar met meer dan 20 jaar ervaring. De reden dat wij, De Kuilart, samenwerken met de heer Beekhuis is omdat wij geloven in een win-win situatie van alle drie de partijen.

Win-win, realistisch en transparant

De Kuilart ziet graag dat te koop staande boten worden verkocht aan nieuwe of bestaande gasten van De Kuilart. Ook zien wij graag dat te koop staande boten schoon en verzorgd in de boxen liggen. Wij raden Willem Beekhuis aan als makelaar want wij hebben er vertrouwen in dat hij u eerlijk maar kordaat zal helpen bij de aankoop of verkoop van uw boot. Beekhuis Yachtbrokers staat voor een realistische en transparante service.

Bij u aan boord geeft Willem Beekhuis een marktgerelateerd prijsadvies af en zal ook de verkoopstrategie met u worden besproken. De verkoopkosten zijn inzichtelijk door een moderne aanpak van een lage provisie met een uren declaratie. Willem Beekhuis probeert de verkooptijd te beperken waardoor de kosten uiteindelijk laag zullen zijn voor u.

Zekerheid en full-service

Het verkooptraject is volledig in handen van een notariskantoor. Dat betekend geen derdenrekening beheer door de makelaar zelf! Geen verkoophaven, echter wel volledige service voor uw jacht op eigen ligplaats.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en neem contact op met Willem Beekhuis.