Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Vakantiepark De Kuilart is op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor een afwisselende en uitdagende baan binnen ons bedrijf.

Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse uitgifte van zowel lunch, diner als een buffet. Je bereidt de gerechten conform de vastgestelde standaarden, receptuur en planning. Daarbij houdt je toezicht op de continuïteit en kwaliteit van al het eten wat geserveerd wordt. Hierdoor laat je onze gasten genieten van het eten waar Vakantiepark De Kuilart bekend om staat.

Als zelfstandig werkend kok werk je samen met drie andere zelfstandig werkende koks. Het is een functie waarin je kan groeien en steeds meer eindverantwoordelijkheid zal krijgen. Dat betekent dat je een aantal hulpkoks zal aansturen, de keuken schoonmaakt aan het eind van de dag en de voorbereidingen treft voor de volgende dag. Mede hierdoor wordt van jou zelfstandigheid verwacht, maar je staat er nooit alleen voor. Je vormt samen met de rest van de horecamedewerkers een enthousiast team.

Vakantiepark De Kuilart is een vijfsterrenpark met diverse mogelijkheden, het moderne restaurant is daarvan een belangrijk onderdeel. Daarnaast is de horeca in het voor- en naseizoen een uitvalsbasis voor groepen en partijen. Door drukte in de zomer zal je in de zomer meer uren maken dan in de winter.

Werkzaamheden:
Keuken werkzaamheden, afhandelen van bestellingen (werken met keukenschermen), opmaken van borden, schoonmaken keuken, aansturen van een team (vakantiekrachten), inplannen van collega’s en inkoop ingrediënten.

Vereiste:
• Minimaal MBO (koks) opleiding met niveau 3
• Je beschikt over een stevige portie gastvrijheid en motivatie
• Je communiceert goed op alle niveaus
• Je bent een teamplayer, sociaal vaardig en stressbestendig
• Je bewaart de rust en kan het geheel overzien
• Flexibel inzetbaar van maandag t/m zondag voor 30-38 uur (volgens een rooster)

Profiel:
Enthousiast, vrolijk, energiek, sociaal, behulpzaam, zelfstandig, stressbestendig, flexibel, geen 9.00-17.00 mentaliteit, pro-actief en oplossingsgericht.

Wij bieden jou:
• Een jaarcontract voor 30-38 uren per week
• Salaris conform CAO verblijfsrecreatie

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan? Denk jij dat je de aangewezen persoon
bent voor deze uitdaging? Stuur je sollicitatiebrief met CV zo snel mogelijk naar:

Vakantiepark De Kuilart
t.a.v. Wouter Bleckman
De Kuilart 1, 8723 CG Koudum
Of mail naar: vacature@kuilart.nl